Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON već više od 20 godina neophodan deo svakodnevice izuzetnih pojedinaca u preduzećima širom JI Evrope. Vaš uspeh je merilo našeg uspeha. Upoznajte naše korisnike.

Područje:Računovodstvo

"Uz PANTHEON uspeli smo da ispunimo prvu funkciju računovodstva - tačna i blagovremena informacija, kako bi menadžment mogao valjano da upravlja poslovanjem!"

Branko Petrović

Direktor | Vizija računovodstvo d.o.o.

SAZNAJTE VIŠE

Područje:Maloprodaja/Računovodstvo

"Program omogućava uvoz procesa koji se mogu programski prilagoditi svakom korisniku, s obzirom na njegove specifične potrebe. Ti procesi znatno ubrzavaju i olakšavaju rad. Svim budućim korisnicima od srca preporučujem PANTHEON."

Jasmina Roša

menedžer za područje kadrova i plata | DM drogerie markt Bosna in Hercegovina

SAZNAJTE VIŠE

Područje:Računovodstvo

"Kvalitetan i dinamičan računovodstveni program koji može zadovoljiti potrebe jednostavnih i veoma zahtevnih korisnika. I softverska kompanija koja sluša svoje korisnike kako bi program učinila još boljim i pokušava da se prilagodi potrebama i zahtevima finansijske industrije."

Daniela Roj

direktor | Avista biro d.o.o.

Područje:Računovodstvo/Usluge

"Vođenje računovodstva je jednostavno, transparentno i pouzdano uz PANTHEON. Klijenti takođe brzo uče kako da rade sa programom i samostalno vode posao, a nama ostaje više vremena za savetovanje. Rado preporučujem PANTHEON i drugim kompanijama"

Darja Merkač

Darja Merkač s.p.

1 2
X