PANTHEON Enterprise

Sa poslovnim programom do veće harmonije u preduzeću

PANTHEON Enterprise je program za one kompanije koje žele da integrišu i upravljaju svim oblastima kompanije na različitim nivoima. Poboljšajte procese i povećajte profit pomoću moćnog ERP sistema.

Odlučivanje na osnovu činjenica

Prava informacija u pravom trenutku. Pratite šta se dešava u vašem biznisu na svakom koraku i donosite efektivne odluke.

Analitika, analize, izveštaji

Ispravne odluke možete donositi samo na osnovu dobrih i pravovremenih analiza. U PANTHEON-u je sve na dohvat ruke Detaljnije >

Program br. 1 u regionu

Jezički i zakonski lokalizovan i prilagođen program koji će koristiti vaši partneri. Detaljnije >

f

Potpuna kontrola za nesmetano poslovanje

Centralizovani uvid u svakodnevno stanje vašeg poslovanja: računovodstvo, logistika, plaćanja, inventar … bez stresa, sa visokim stepenom pouzdanosti.

Spremni za promene, opremljeni za uspeh

Fleksibilni poslovni program koji se stalno razvija i unapređuje je odskočna daska za rast vašeg poslovanja. Detaljnije >

Specifična rešenja za specifične potrebe

Postoji širok spektar vertikalnih rešenja koja će nadograditi i dopuniti PANTHEON program kako bi odgovarao vašim potrebama. Detaljnije >

Razgovarajte sa našim savetnicima.

PANTHEON već ima više od 50.000 korisnika.

ERP je bio potreban od onog dana kada smo hteli da imamo neke bolje pokazatelje. Ti podaci su nam bili potrebni da bi smo znali kako da se bolje pripremimo, da planiramo sledeću sezonu. Bez poslovnog softvera ne bismo mogli da zamislimo donošenje nekih važnih odluka.

Studio Berar d.o.o.

Pre uvođenja PANTHEON-a, preduzeće je koristilo program, koji je bio relativno zastareo. Nije imao podršku, otvorene baze, funkcionalnosti, i medjusobno nije bio povezan. Uvođenjem PANTHEONA ubrzali smo rad, jer sve podatke unosimo jednokratno i možemo da ih pregledamo u više nivoa. Kao prednost, pominjemo i odziv, vreme prenosa podataka je mnogo kraće, jer se sve odvija on-line.

Domex d.o.o

Cenovnik programske opreme PANTHEON Enterprise

Popričajmo o tome kako da pojednostavimo vaše poslovanje.

X