PANTHEON Enterprise

Odlično se prilagođava vašim poslovnim potrebama

PANTHEON Enterprise je poslovno informacioni sistem za brzo rastuća preduzeća, koja ulažu u stabilnost, napredne funkcionalnosti i prilagodljivost sistema. Širok spektar funkcionalnosti omogućava, da sistem koriste svi u preduzeću, od rukovodstva do nabavke i računovodstva, pored toga možete koristiti sve prednosti poslovne inteligencije (kontrolne table, analitiku, izveštaje, planiranje).

Uvek usklađen zakonodavstvu

PANTHEON se redovno prilagođava – nadograđuje (osvežava) u skladu sa promenama u zakonodavstvu (plate, porez na dohodak, PDV itd). Osvežavanje se vrši u svim značajnim promenama u zakonodavstvu. Sve promene se automatski prenose preko interneta do korisnika – brzo i jednostavno!

Pregled poslovanja na Vašem desktopu

U napredne verzije PANTHEON-a je ugrađena moćna poslovna analitika, koja omogućava pregled poslovanja na svim nivoima preduzeća. Tako rukovodstvo preduzeća uvek ima pregled nad poslovanjem. Ključne informacije nije više potrebno tražiti na više mesta.

Međunarodno poslovanje

PANTHEON je dostupan u različitim zakonodavnim i jezičkim lokalizacijama. Preduzeća tako posluju u skladu sa zakonima drugih država, za potrebe stranih radnika, tako da je ceo program PANTHEON preveden na lokalnom jeziku.

Dodatna rešenja

Zbog specifičnih potreba korisnika, PANTHEON je podržan brojnim vertikalnim rešenjima, koje ih razvija Datalab i nezavisna partnerska preduzeća. Tako korisnici mogu nadograditi i dopunjavati svoj PANTHEON specifičnim rešenjima.

Da li imate pitanje za nas?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Probajte program

Popunite obrazac i preuzmite DEMO verziju, koju kasnije možete nadograditi.

ERP JE BIO POTREBAN OD ONOG DANA KADA SMO HTELI DA IMAMO NEKE BOLJE POKAZATELJE: KO SU NAM KUPCI, GDE SU NAM KUPCI, ŠTA NAJVIŠE KUPUJU I SVE ONO ŠTO NEMA U KLASIČNOM KNJIGOVODSTVENOM PROGRAMU. TI PODACI SU NAM BILI POTREBNI DA BISMO ZNALI KAKO DA SE BOLJE PRIPREMIMO, DA PLANIRAMO SLEDEĆU SEZONU …

Računovodstvo u Cloudu

U sklopu PANTHEON Clouda imamo sklopljenu saradnju sa najvećim operaterom  – Telekom Srbija, gde se čuvaju Vaše baze podataka programa PANTHEON. Server je uvek  aktivan, tako da su vam podaci uvek dostupni.

Kako početi s upotrebom PANTHEON Enterprise?

Kontaktirajte nas

Pozovite nas na (011) 404 8604 ili pošaljite pitanje na prodaja@datalab.rs

Prijavite se na obuku

Proverite spisak raspisanih obuka, koje za početnike i naprednije korisnike organizuje Datalab Akademija

Cene programske opreme PANTHEON Enterprise

Zakup PANTHEON-a (hosting)

Podatke koje unosite u program PANTHEON (npr. fakture, zalihe, računovodstvo, plate, i sl.) su sačuvani u bazi podataka, koja se uglavnom nalaze na posebnom računaru – serveru. Server je uvek aktivan, kako bi podaci uvek bili dostupni, a na serveru su uz to i odgovarajući sigurnosni uslovi koji sprečavaju gubitak podataka, pre svega izrada sigurnosnih kopija i programska zaštita. PANTHEON Hosting plaćate u sklopu mesečnog paušala i uključuje upotrebu programa, zakonske promene, arhiviranje podataka i zakup servera.

Više o PANTHEON Hostingu

Kupovina PANTHEON-a

Ukoliko se odlučite za kupovinu programa, isti je podešen na vašem računaru/serveru i u tom slučaju, sami vodite računa za redovne nadogradnje programa na nove verzije (zakonske promene i nove funkcionalnosti), kao i za arhiviranje podataka. Kupovina je izmirena u jednokratnom iznosu, program postaje vaše vlasništvo, dok se jednom godišnje obračunava nadogradnja (osvežavanje) programa.

Pozovite (011) 404 8604

Pozovite nas da zajedno izaberemo odgovarajuće rešenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašem preduzeću!

X