PANTHEON podrška

U samom radu kvalitetna podrška je od ključnog značaja. PANTHEON korisnicima je na raspolaganju razna podrška i pomoć, koja omogućava brz i efikasan rad, kao i edukacije u okviru Datalab Akademije. Za sve dodatne informacije nas pozovite na (011) 404 8606

Besplatna podrška

 

Besplatna podrška

Za brži i jednostavniji početak rada, novim PANTHEON korisnicima je na raspolaganju više besplatnih oblika pomoći, podrške i obuka za početnike. Sva dokumentacija u pisanom i video obliku je dostupna na Korisničkim stranama. Takođe imamo i Forum gde možete postavljati pitanja.

Naporno radimo da izgradimo online PANTHEON zajednicu , kako bi korisnici mogli  da pomažu jedni drugima.

Naplativa podrška

 

Naplativa podrška

PANTHEON korisnici imaju na raspolaganju široki spektar podrške i pomoći, kako od strane Datalaba, tako i od strane partnera za podršku. Pomoć i podršku čini opširna dokumentacija u pisanom i video obliku, zatim direktna podrška putem telefona, podrška na terenu ili putem internet aplikacije.

Naši konsultanti i partneri, koji pružaju usluge, imaju visok nivo tehničkog znanja i dostupni su preko 10 zemalja JI Evrope. Na raspolaganju je i dodatna tehnička podrška unutar Datalaba.

Obuke

 

Obuke

Svakog meseca pripremamo program aktuelnog i stručnog PANTHEON obrazovanja. Obuke se organizuju na klasičan način (live) u Datalabovim prostorijama i putem online obuka (webinar).

Obuke se organizuju kako za početne tako i za napredne korisnike PANTHEON-a.

Najčešća pitanja

Pogledajte spisak najčešćih pitanja, koja se odnose na kupovinu, rad i podršku. Možda ovde nađete prave odgovore.

Testirajte brzinu vaše internet veze

Testirajte brzinu svoje internet veze sa potencijalnim serverom PANTHEON Hostinga, koji će uticati na Vaš rad sa PANTHEON-om.

PANTHEON konsultanti

Među našim partnerima, možete pronaći kvalifikovane konsultante za oblast za koju vam je potrebna pomoć.

Cene podrške

U slučaju zahteva za pomoć putem telefona, HelpDesk sistema ili e-maila, korisniku PANTHEON-a se obračunava usluga u 15 – minutnim intervalima.

Pozovite (011) 404 8606

Za više informacija o podršci ili radu u Pantheonu, pozovite nas ili pošaljite e-mail.

X