Preporučite PANTHEON

Preporuka se isplati!

Svako ko širi dobar glas o PANTHEON-u i preporučuje ga svojim klijentima i poslovnim partnerima, od svake nove prodate licence ili zakupa programa u sklopu PANTEHON Hostinga ima proviziju. U obrascu ispod popunite podatke o klijentu koga želite da kontaktiraju naši prodajni savetnici. Ukoliko se na osnovu vaše preporuke preduzeće odluči da poveri svoj posao PANTHEON-u mi ćemo vas nagraditi sa 10% provizije.

  • Kome preporučujete PANTHEON?

  • Vaši podaci

* *Sve lične podatke koje nam ostavite u gornjem obrascu obrađujemo na osnovu našeg zakonitog interesa u cilju efikasnije poslovne komunikacije.

Ostavljanje Vaših ličnih podataka je dobrovoljno. U slučaju da nam ne ostavite svoje lične podatke, nećemo biti zu mogućnosti da odgovorimo na zahtev.

Više o tome kako (pažljivo) štitimo Vaše lične podatke pročitajte na našoj strani Politika privatnosti.

Potrebno vam je više informacija?

Pozovite nas ili nam pošaljite e-mail. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Kako se odvija sistem preporuka?

1. PANTHEON preporučite potencijalnim korisnicima (vašem poslovnom partneru, prijatelju …).

2. Popunite obrazac.

3. Datalab predstavlja PANTHEON potencijalnim korisnicima.

4. Ukoliko se preduzeće odluči za PANTHEON, u slučaju naručivanja licenci direktno od Datalaba, bez posredovanja prodajnog partnera, dobijate 10% od vrednosti prodatih licenci ili 10% od vrednosti jednogodišnjeg zakupa, ukoliko preduzeće odabere PANTHEON Hosting.

5. Datalab će vas obavestiti putem e-maila o iznosu provizije, a vi ćete nam poslati račun u roku od 15 dana. U slučaju da se preduzeće odluči za PANTHEON Hosting, obavestićemo vas o proviziji nakon isteka jednogodišnjeg zakupa.

>>Opšti uslovi za preporuku