PANTHEON Manufacture

Prilagodljiv program za vođenje proizvodnje

PANTHEON Manufacture je poslovni informacioni sistem za proizvodno orijentisana preduzeća, koja ulažu u stabilnost, napredne funkcionalnosti i prilagodljivost sistema. Širok spektar funkcija omogućava, da sistem koriste svi u preduzeću, od rukovodstva do nabavke i računovodstva. Pored toga možete iskoristiti i sve prednosti poslovne inteligencije (kontrolne table, analitika, izveštaji, planiranje).

Jednostavna proizvodnja

PANTHEON podržava sve procese jednostavne proizvodnje kao i proizvodnju s planiranjem i terminiranjem. Programski prozor Obrada radnih naloga je osnovni prozor za praćenje proizvodnje, u kojem je takođe pregledna specifikacija podataka o proizvodnim radnim nalozima.

Proizvodnja s planiranjem i terminiranjem

Terminiranje u PANTHEON MF je najdetaljniji plan rada u proizvodnji za određeni vremenski period. Terminiranje izvodimo iz operativnih proizvodnih planova uvažavanjem podataka sastavnice, pre svega iz tehnoloških postupaka izrade radnih operacija.

Upravljenje proizvodnim jedinicama

PANTHEON MT omogućava bolji prenos informacija, smanjuje mogućnost ljudske greške i omogućava direktno vezu dokumenata sa računovođom, direktorom i drugim odeljenjima.

Predkalkulacije, postkalkulacije i analize u proizvodnji

S predkalkulacijom, okvirno izračunamo cenu proizvoda, koje izrađujemo i sastavljamo u proizvodnom procesu prema podacima iz osnovnih sastavnica, gde su određene količine predviđenih (normativnih) neposrednih troškova materijala i rada.

Da li imate pitanje za nas?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Probajte program

Popunite obrazac i preuzmite DEMO verziju, koju kasnije možete nadograditi.

Uvek u skaldu sa zakonodavstvom

PANTHEON se redovno prilagođava – nadograđuje u skladu sa promenama u zakonodavstvu (plate, porez na dohodak, PDV, itd). Osvežavanje se vrši u svim značajnim promenama. Sve promene se automatski prenose preko interneta – brzo i jednostavno!

Međunarodno poslovanje

PANTHEON je na dostupan u različitim zakonodavnim i jezičkim lokalizacijama – preduzeća tako posluju u skladu sa zakonodavstvom drugih država, i za potrebe stranih radnika, Pantheon je preveden na lokalnom jeziku. Planiranje i kontrola cele grupacije preduzeća su konačno mogući.

Dobar pregled nad poslovanjem

U napredne verzije PANTHEON-a je ugrađena moćna poslovna analitika, koja omogućava pregled poslovanja na svim nivoima preduzeća. Tako rukovodstvo uvek ima pregled nad poslovanjem, i nema potrebe ključne informacije da traži na više mesta.

Dodatna vertikalna rešenja

Zaradi specifičnih potreb uporabnikov je za PANTHEON na voljo veliko število vertikalnih rešitev, ki jih razvija tako Datalab kot tudi neodvisna partnerska podjetja. Tako lahko uporabniki nadgrajujejo in dopolnjujejo svoj PANTHEON s specifičnimi rešitvami.

Na početku smo prilagodili materijalni deo poslovanja, koji nam omogućava potpuno praćenje materijala, pregled zaliha i rezervacije materijala. Upravljamo svim procesima: od kalkulacije, ponude, narudžbine, ispisa radne dokumentacije, materijalnog poslovanja, fakturisanja i finansijskog poslovanja kao i kadrova.

Niro Steel d.o.o.

U sistem PANTHEON Manufacture su uključene sve osnovne i napredne funkcionalnosti iz sistema PANTHEON Enterprise.

Pregled funkcionalnosti

Računovodstvo u Cloudu

U sklopu PANTHEON Hostinga imamo sklopljenu saradnju sa najvećim operaterom  – Telekom Srbija, gde se čuvaju Vaše baze podataka programa PANTHEON. Server je uvek  aktivan, tako da su vam podaci uvek dostupni.

Kako početi s upotrebom PANTHEON Manufacture?

Kontaktirajte nas

Pozovite nas na (011) 404 8604 ili pošaljite pitanje na prodaja@datalab.rs

Prijavite se na obuku

Proverite raspisane obuke, koje za proizvodnju organizuje Datalab Akademija.

Cene programske opreme PANTHEON Manufacture

Zakup PANTHEON-A (hosting)

Podatke koje unosite u program PANTHEON (npr. fakture, zalihe, računovodstvo, plate, i sl.) su sačuvani u bazi podataka, koja se uglavnom nalaze na posebnom računaru – serveru. Server je uvek aktivan, kako bi podaci uvek bili dostupni, a na serveru su uz to i odgovarajući sigurnosni uslovi koji sprečavaju gubitak podataka, pre svega izrada sigurnosnih kopija i programska zaštita. PANTHEON Hosting plaćate u sklopu mesečnog paušala i uključuje upotrebu programa, zakonske promene, arhiviranje podataka i zakup servera.

Više o PANTHEON Hostingu

Kupovina PANTHEON-a

Ukoliko se odlučite za kupovinu programa, isti je podešen na vašem računaru i u tom slučaju, sami vodite računa za redovne nadogradnje programa na nove verzije (zakonske promene i nove funkcionalnosti) kao i za arhiviranje podataka. Kupovina je izmirena u jednokratnom iznosu, program postaje vaše vlasništvo, dok se jednom godišnje obračunava nadogradnja (osvežavanje) programa.

Pozovite nas (011) 404 8604

Pozovite nas da zajedno izaberemo odgovarajuće rešenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašem preduzeću!

X