PANTHEON Accounting

Računovodstveni program

Računovođama je potrebno manje vremena za unos podataka. Sve zakonske promene i standardi se u programu automatski osvežavaju preko interneta, zbog čega će Vaš servis uvek poslovati u skladu s propisima. Računovodstveni program PANTHEON omogućava razvoj poslovnog savetovanja i finansijske analize i s tim povezane usluge.

Računovodenje v podjetjih

Računovodstvo u preduzećima

S PANTHEON-om možete pokriti sve poslovne procese u preduzeću: nabavku, prodaju, proizvodnju, servis i podržane procese: kadrove, finansije, računovodstvo, planiranje, nadzor.  S Vama je od samog početka kada Vam je potreban samo za izdavanje računa, do većeg  preduzeća sa više filijala i međunarodnim poslovanjem. Prilagodiće se Vašim potrebama i radiće sa drugim programima kao kamen temeljac Vašeg informacionog sistema. Zbog toga Vam je na raspolaganju više verzija u odnosu na funkcije, koje nudimo. Pored mnogih informacionih funkcija nudimo brojne alate za lakši rad računovođama.

Osnovne funkcionalnosti

Računovodski servisi

Računovodstveni servisi

PANTHEON računovodstvenim servisima pruža efikasan, stabilan, bezbedan i moćan računovodstveni program, koji je jednostavan za upotrebu. S poslovnom analitikom, računovođa može svojim strankama da ponudi poslovno savetovanje, ima mogućnost izdavanja poslovnih izveštaja, koje ih iz PANTHEON-a izvozi u PDF, MS Excel ili e-mail, prenosi bilanse APR-u direktno iz programa preko interneta. S Hostingom ga možete koristiti bez ulaganja u infrastrukturu i održavanja. Spisak računovodstvenih servisa

Osnovne funkcionalnosti

Da li imate pitanje za nas?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Probajte program

Popunite obrazac i preuzmite DEMO verziju, koju kasnije možete nadograditi.

 • S PANTHEON-om imamo odličan pregled nad poslovanjem sa svojim dobavljačima i kupcima (partnerima). Imamo odmah uvid koje smo dokumente razmenili, koliko smo prometa ostvarili sa njima, koliko im dugujemo odnosno koliko nama duguju.
 • Predefinisano knjiženje nam pomaže, da ne razmišljamo o knjiženju računa i istovremeno izbegnemo nepravilnosti pri knjiženju.
 • Automatski zadaci vode računa, da su poslovni događaji ažurno knjiženi.
 • Platni promet sadrži podršku gotovinskom i negotovinskom poslovanju, pripremu kompenzacija,  izvoz datoteka sa platnim nalozima koje uvozimo u izabranu banku, i uvoz izvoda i njihovo automatsko knjiženje, što štedi mnogo vremena.
 • Veliki broj pregleda potraživanja i dugovanja (otvorene stavke, dospele stavke, najveći kupci i dobavljači po prometu …).
 • Funkcionalnosti (standardne) kamate, opomene i naplata nam pomažu u naplati potraživanja od kupaca, koji nisu blagovremeno izmirili svoje obaveze.
U naprednijim verzijama PANTHEON-a je ugrađena moćna poslovna analitika, koja omogućava pregled poslovanja na svim nivoima preduzeća. Tako računovođa ima uvek pregled nad poslovanjem svoje stranke, ključnim informacijama, tako da nije više potrebna pretraga na više mesta. Informacije i analize je takođe moguće izvoziti jednim klikom na e-mail ili MS Excel tabelu. Podaci se mogu prikazivati u jednostavnom obliku ili u više specifičnih oblika. Značajni podaci analiza za računovođe i direktore:

 

 

 

 • Pregled obavljenog posla po projektima
 • Koliko novca je na računu otvorenih ili zatvorenih stavki
 • Potraživanje i obaveze
 • Mesečni rezultat posla
izvestaj institucijama_3.jpg 
 • Pregled obavljenog posla na više baza, obračun rada u servisu, i prenos podataka u periodično fakturisanje
 • Kontrolni ispisi glavne knjige za više baza preduzeća na jednom mestu
 • Kontrolni ispisi se šalju dnevno na e-mail adrese
 • Mogućnost otvaranja dokumenata i ispisa u druge baze preko prečica
 • Podešavanje vlastitih prečica do funkcionalnosti u programu
 • Sa autorizacijama ograničimo korisniku pristup ili pregled u određene delove programa.
 • Korisnik može izvoziti podatke, šifarnike, knjiženja i izveštaje u PDF ili Excel, gde ih proizvoljno koristimo i oblikujemo.
 • Jednostavno samo dvoklikom na određenu vrednost brutobilansa dobijemo pozicije, iz kojih je ta vrednost sastavljena, ili otvorimo račun klikom na dokument.
 • Korisnik pored brojnih već predefinisanih standardnih izveštaja ima mogućnost izradu vlastitih izveštaja i analiza.
 • Po sopstvenim potrebama sebi izradimo predloge za automatsko (ponavljajuće) knjiženje poslovnih događaja.
Poslovni informacioni sistem je živ program koji se mora menjati i prilagođavati. Sama promena zakonodavstva zahteva neprestano obnavljanje programske opreme. Svaka promena i poboljšanje doprinose razvoju programa, i čine ga boljim, stabilnijim i bržim. Zbog svega navedenog, potrebno je program osvežavati novim verzijama. Osvežavanje PANTHEON-a se vrši putem interneta, osvežava se najmanje jednom u tri meseca, gde su na raspolaganju nove verzije programske opreme s popravkama, promenama i poboljšanjima. Kada su značajne promene zakonodavstva (npr. izmena u obračunavanju PDV, uvođenje fiskalizacije) program se osposobljava na isti dan, kada se i zakon promeni. Kako bi osvežavanje za korisnika bilo što bezbolnije, ceo postupak osvežavanja se vrši automatski putem ineterneta. Bezbednost i sigurnost korisničkih podataka je prilikom osvežavanja zagarantovana! Stručnjaci u Datalabovom razvoju brinu za poboljšanja u programu, kćerke preduzeća prate zakonodavstvo, u skladu sa izmenama osvežavaju program i prevode na lokalni jezik. Tako je program uvek odgovarajuće ažuriran.

 

.

U napredne verzije PANTHEON-a je ugrađena moćna poslovna analitika, koja omogućava pregled poslovanja na svim nivoima preduzeća. Tako rukovodstvo preduzeća uvek ima pregled nad poslovanjem. Ključne informacije nije više potrebno tražiti na više mesta.

Više o poslovnoj analitici

Izuzetno pouzdan i kvalitetan program koji svojim korisnicima omogućava veliku preciznost a time i značajnu uštedu vremena u radu. Uz pomoć Pantheona sa lakoćom uspevamo da na efikasan i brz način zadovoljimo visoke zahteve korisnika naših racunovodstvenih usluga, kroz automatizovan sistem rada, ažurnu obradu podataka, kao i kroz sve vrste izveštavanja državnih institucija i menadžmenta naših klijenata.

Nataša Todorović

direktor, Denex doo

Vodič za računovođe

Uz pomoć vodiča za računovođe  iskoristite 100 % vašeg programa i poboljšajte poslovanje!

Računovodstvo u Cloudu

U sklopu PANTHEON Hostinga imamo sklopljenu saradnju sa najvećim operaterom  – Telekom Srbija, gde se čuvaju Vaše baze podataka programa PANTHEON. Server je uvek  aktivan, tako da su vam podaci uvek dostupni.

Kako početi s upotrebom Pantheon Accounting?

Kontaktirajte nas

Pozovite nas na (011) 404 8604 ili pošaljite pitanje na prodaja@datalab.rs

Prijavite se na obuku

Proverite spisak raspisanih obuka, koje za početnike i naprednije korisnike organizuje Datalab Akademija.

Cene programske opreme PANTHEON Accounting

Sertifikovani računovođa PANTHEON

Sertifikovani računovođa PANTHEON

Sertifikovani računovođa, PANTHEON je uspešno završio kompletno obrazovanje – i položio ispite iz oblasti Računovodstvo, PDV i Plate.

Zakup PANTHEON-a (hosting)

Podatke koje unosite u program PANTHEON (npr. fakture, zalihe, računovodstvo, plate, i sl.) su sačuvani u bazi podataka, koja se uglavnom nalaze na posebnom računaru – serveru. Server je uvek aktivan, kako bi podaci uvek bili dostupni, a na serveru su uz to i odgovarajući sigurnosni uslovi koji sprečavaju gubitak podataka, pre svega izrada sigurnosnih kopija i programska zaštita. PANTHEON Hosting plaćate u sklopu mesečnog paušala i uključuje upotrebu programa, zakonske promene, arhiviranje podataka i zakup servera.

Više o PANTHEON Hostingu

Kupovina PANTHEON-a

Ukoliko se odlučite za kupovinu programa, isti je podešen na Vašem računaru/serveru i u tom slučaju, sami vodite računa za redovne nadogradnje programa na nove verzije (zakonske promene i nove funkcionalnosti), kao i za arhiviranje podataka. Kupovina je izmirena u jednokratnom iznosu, program postaje Vaše vlasništvo, dok se jednom godišnje obračunava nadogradnja (osvežavanje) programa.

U knjigovodstvenom programu Pantheon radimo od 2003. godine. Omogućava nam da evidentiramo sve poslovne promene iz oblasti  nabavke, proizvodnje, prodaje i naplate. Do sada se pokazao kao odlično rešenje i u sistemima kao što su brodogradnja, rudarstvo, građevina i trgovina. Pantheon nam omogućava da uspešno radimo obračun zarada za 350 zaposlenih radnika, kao i da vodimo kadrovsku evidenciju. Na naše i zadovoljstvo naših klijenata osim knjigovodstvene evidencije, pruža veoma kvalitetan i raznovrstan sistem izveštavanja kao što su: Otvorene stavke, registar osnovnih sredstava, pregled zaliha robe i proizvoda, izveštavanje po projektima, Pdv obračuni, finansijski izveštaji itd.

Tatjana Janovski

Direktor, MITCOM

Kvalitetan i dinamičan računovodstveni program, koji zadovoljava potrebe kako jednostavnih tako i veoma zahtevnih korisnika. I programerska kuća, koja sluša svoje korisnike, da program bude još bolji, prilagođava se potrebama i zahtevima rada finansijske struke.

Daniela Roj

direktorka, Avista biro doo

Programska oprema PANTHEON omogućava širok spektar pregleda i ispisa iz poslovnih i poreskih knjiga. Pomoću istih, strankama posredujemo kvalitetne informacije i blagovremeno obezbeđujemo i planiranje za dalje. Naravno, prednost je i povezivanje preduzeća sa našim računovodstvenim servisom preko hosta.

Sabina Dimnik

Stručni savetnik, Data doo

Pozovite (011) 404 8604

Pozovite nas da zajedno izaberemo odgovarajuće rešenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašem preduzeću!

X