Zakup poslovnog programa – PANTHEON Hosting

U sklopu PANTHEON Hostinga imamo sklopljenu saradnju sa najvećim operaterom – Telekom Srbija, gde se čuvaju vaše baze podataka programa PANTHEON. Server je uvek aktivan, tako da su vam podaci uvek dostupni.

Šta je PANTHEON Hosting?

Podatke koje unosite u program PANTHEON (npr. fakture, računovodstvo, plate, itd.) sačuvani su u bazi podataka, koja se uglavnom nalaze na posebnom računaru – serveru. Server je uvek aktivan, kako bi podaci uvek bili dostupni, a na serveru su uz to i odgovarajući sigurnosni uslovi koji sprečavaju gubitak podataka.

PANTHEON Hosting - shema

Za pomenutu serversku opremu, obično bi morali da se brinete sami ili vaš provajder, ali isto tako i da je redovno održavate. Uslugom hostinga te brige nestaju, jer vaša baza podataka sačuvana u data centru, gde je zbrinuta sigurno i tehnički besprekorno. Ovde se ne radi o internet aplikaciji koja se odvija preko pretraživača; na svom računaru imate podešen PANTHEON kao običan program, samo se preko interneta povezujete na svoju bazu podataka. Za rad vam je potreban samo PANTHEON i brza internet konekcija.

 • Jednostavnija i sigurnija razmena podataka
 • Sigurnost skladištenih podataka
 • Brža obrada i ušteda vremena
 • Više vremena za analizu i savetovanje strankama
 • Jednostavan i brz pristup bilo gde
 • Primanje i izdavanje računa u elektronskom obliku
 • Elektronsko arhiviranje podataka
 • Redovno ažuriranje u skladu zakonodavstva
 • Rad po međunarodnim računovodstvenim standardima
 • Širok spektar podrške i pomoći
 • Bez investicije: korisnik plaća onoliko koliko koristi program

Jednostavno

Kraj ručnog unošenja podataka. Vaše usluge će biti brže i konkurentnije.

Brzo

Brz pristup ažuriranim podacima bilo kada bilo gde 24/7, samo je potreban internet.

Povoljno

Minimalna početna investicija i do 85 % sniženi troškovi licence.

Sigurno

Svi podaci se čuvaju u data centru, gde je zagarantovana bezbednost.

 

Cenovnik hostinga

 

Preporučite PANTHEON

Dokaz da smo na pravom putu su brojne preporuke postojećih korisnika, koji nam pomažu u širenju našega sistema. Budući da znamo koliko su nam dragocene Vaše preporuke, uveli smo bonus „Preporučite PANTHEON„. Ovim sistemom želimo da nagradimo korisnika.

Svi korisnici, koji dele svoja iskustva o PANTHEON-u i preporuče ga drugima, biće nagrađeni sa 10 % od licencne vrednosti PANTHEON-a, kupljenih na osnovu Vaše preporuke.   Više o preporuci

„Kao firma koja se bavi pružanjem knjigovodstvenih usluga uvek tražimo način da unapredimo svoje poslovanje i svojim klijentima pružimo što kvalitetniju uslugu. Pre izvesnog vremena počeli smo da se interesujemo kako da knjigovodstvene podatke stavimo na raspolaganje svojim klijentima 24 časa dnevno. Datalab je u tom trenutku predstavio Pantheon hosting koji nam se činio kao pravo rešenje.“

Sandra Škof Milojević

direktor, Finpos d.o.o.

„Zadovoljstvo mi je što sam deo tima Datalaba već više od 10 godina.

Za ovo vreme Pantheon se razvija i to u pozitivnom pravcu, a po mom mišljenju rad u hostingu je definitivno najveća promena do sada. Prelaskom na hosting kvalitet rada u samom Pantheon-u se nije promenio, ali mogućnost potpuno drugačije organizacije rada i poslovanja je velika promena. Sem pristupa serveru sa bilo kog mesta van kancelarije, značajna promena je i što su novi build-ovi bez našeg angažovanja preko noći tu bez ikakvih smetnji u radu. Još jedna važna stvar o kojoj ne brinemo je i backup o kome vi vodite računa, što je u ovoj delatnosti od izuzetnog značaja.

Ja sam lično zadovoljna ovom promenom i saradnjom sa vašim timom i nadam se da ćete i dalje ići u pozitivnom pravcu i da će nam prelazak na novi server doneti još poboljšanja.“

Sandra Igrić

direktor, SanConsulting Services

Pozovite nas (011) 404 8604

Pozovite nas da zajedno izaberemo odgovarajuće rešenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašem preduzeću!

X