PANTHEON Public Service

Poslovni program za preduzeća u javnom sektoru

Stabilan i u skladu sa važećim zakonodavstvom, program uvažava specifične uslove javnim sektorima kao budžetski korisnici (pre svega u računovodstvu i kadrovima) i omogućava da ustanove posluju pregledno i u skladu s propisima. Javni sektori na taj način povećavaju kvalitet rada i produktivnost bez troškova razvoja sopstvenog programa.

Računovodstvo, prilagođeno javnim sektorima

Računovodstvo, prilagođeno javnim preduzećima

Javni sektori su zbog budžetskog finansiranja podređena drugačijim pravilima knjigovodstva. PANTHEON podržava sve te posebne odredbe, koje je potrebno uvažiti u javnim ustanovama i kao takav je u skladu sa računovodstvenim standardima. Sadrži:

  • jedinstveni kontni plan,
  • bilans za određene korisnike,
  • bilans za druge korisnike,
  • ukupan bilans,
  • evidencijsko knjiženje.

Kadrovi i plate za javne službenike

Kadrovi i plate za javne službenike

Javne ustanove imaju posebna pravila u oblasti kadrova i plata. Finansiraju se iz budžeta i koriste kontni plan za budžetske organizacije.

  • ispis posebne platne liste za javnu upravu (redovno zaposleni, direktori, zaposleni u inostranstvu),
  • podešavanje zarada,
  • obračunavanje radniku za više radnih mesta na jednom obračunu,
  • kreiranje XML izvoza ISPAP datoteke.

Da li imate pitanje za nas?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Probajte program

Popunite obrazac i preuzmite DEMO verziju, koju kasnije možete nadograditi.

Automatsko praćenje propisa

Sve promene u zakonodavstvu u PANTHEONU se obavljaju putem interneta. Svaki put kada dođe do promene u zakonodavstvu, promene se ažuriraju u programu, tako da korisnici posluju u skladu sa aktuelnim zakonima i propisima.

Podrška korisniku

Podrška je od ključnog značaja, zato je korisniku na raspolaganju više tipova podrške. Pitanja vezano za korišćenje PANTHEON-a je najbolje rešiti preko besplatnih video uputstava i korisničkih strana, gde se okupljaju i drugi korisnici, podrška i Datalab osoblje. Hitna direktna podrška se izvodi na terenu, putem telefona ili online aplikacije.

Stabilnost poslovnog programa

Stabilnost i pouzdanost PANTHEON-a je prioritet, koji smo sebi postavili u razvoju programa. Cilj nam je zadovoljan korisnik, koji program koristi bez poteškoća više godina, a najmanje se bavi raznim podešavanjima, parametrima i nadograđivanjem.

Od kad koristimo PANTHEON, možemo da kažemo da smo smanjili vreme za unos podataka.

Protivpožarna služba

Novo mesto

Računovodstvo u Cloudu

U sklopu PANTHEON Hostinga imamo sklopljenu saradnju sa najvećim operaterom  – Telekom Srbija, gde se čuvaju Vaše baze podataka programa PANTHEON. Server je uvek  aktivan, tako da su vam podaci uvek dostupni.

Više informacija o PANTHEON-u za javni sektor

Kontaktirajte nas

Pozovite nas na (011) 404 8604 ili pošaljite pitanje na prodaja@datalab.rs

Prijavite se na obuku

Proverite raspisane obuke, koje za korisnike organizuje Datalab Akademija.

Cene programske opreme PANTHEON Public Service

Zakup PANTHEON-a (hosting)

Podatke koje unosite u program PANTHEON (npr. fakture, zalihe, računovodstvo, plate, i sl.) su sačuvani u bazi podataka, koja se uglavnom nalaze na posebnom računaru – serveru. Server je uvek aktivan, kako bi podaci uvek bili dostupni, a na serveru su uz to i odgovarajući sigurnosni uslovi koji sprečavaju gubitak podataka, pre svega izrada sigurnosnih kopija i programska zaštita. PANTHEON Hosting plaćate u sklopu mesečnog paušala i uključuje upotrebu programa, zakonske promene, arhiviranje podataka i zakup servera.

Više o Pantheon Hostingu

Kupovina PANTHEON-a

Ukoliko se odlučite za kupovinu programa, isti je podešen na vašem računaru i u tom slučaju, sami vodite računa za redovne nadogradnje programa na nove verzije (zakonske promene i nove funkcionalnosti) kao i za arhiviranje podataka. Kupovina je izmirena u jednokratnom iznosu, program postaje vaše vlasništvo, dok se jednom godišnje obračunava nadogradnja (osvežavanje) programa.

Pozovite nas (011) 404 8604

Pozovite nas da zajedno izaberemo odgovarajuće rešenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašem preduzeću.

X