Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON već više od 20 godina neophodan deo svakodnevice izuzetnih pojedinaca u preduzećima širom JI Evrope. Vaš uspeh je merilo našeg uspeha. Upoznajte naše korisnike.

Područje:Ostalo

Brže knjiženje i kontrola maloprodaje, brže knjiženje i kontrola troškova su samo neke od prednosti koje imamo od kako koristimo PANTHEON.

Danijela Popović

Rukovodilac službe računovodstva | Phuket doo

SAZNAJTE VIŠE

Područje:Računovodstvo

"Uz PANTHEON uspeli smo da ispunimo prvu funkciju računovodstva - tačna i blagovremena informacija, kako bi menadžment mogao valjano da upravlja poslovanjem!"

Branko Petrović

Direktor | Vizija računovodstvo d.o.o.

SAZNAJTE VIŠE

Područje:Veleprodaja

"PANTHEON je jedino kompletno rešenje na našem tržištu i uveren sam da nema konkurenciju."

Slobodan Većkalov

Vlasnik | AVL PROJEKT

SAZNAJTE VIŠE

Područje:Edukacije

"Treninzi PANTHEON-a doprinose pozitivnom usvajanju digitalizacije, olakšavaju transformaciju poslovanja i, što je najvažnije, međusobnoj saradnji. Pohađajući ovogodišnju Pantheon konferenciju 2019. godine - Digitalizacija u praksi 2019, primio sam brojne okrugle stolove i tematske prezentacije od dobavljača digitalnih rešenja na jednom mestu. informacije o trenutnom stanju digitalizacije u Sloveniji i uspešnim digitalnim praksama. Kao korisnici poslovnog informacionog sistema Pantheon, sa zadovoljstvom možemo pozdraviti inicijative Datalaba sa Pantheon alatima i funkcijama za uspešnu digitalizaciju. "

Julijana Skobe

Direktor | S računovodstvo d.o.o.

1 2 3 7
X