Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON već više od 20 godina neophodan deo svakodnevice izuzetnih pojedinaca u preduzećima širom JI Evrope. Vaš uspeh je merilo našeg uspeha. Upoznajte naše korisnike.

Područje:Edukacije

"Treninzi PANTHEON-a doprinose pozitivnom usvajanju digitalizacije, olakšavaju transformaciju poslovanja i, što je najvažnije, međusobnoj saradnji. Pohađajući ovogodišnju Pantheon konferenciju 2019. godine - Digitalizacija u praksi 2019, primio sam brojne okrugle stolove i tematske prezentacije od dobavljača digitalnih rešenja na jednom mestu. informacije o trenutnom stanju digitalizacije u Sloveniji i uspešnim digitalnim praksama. Kao korisnici poslovnog informacionog sistema Pantheon, sa zadovoljstvom možemo pozdraviti inicijative Datalaba sa Pantheon alatima i funkcijama za uspešnu digitalizaciju. "

Julijana Skobe

Direktor | S računovodstvo d.o.o.

Područje:Edukacije

"Pohađala sam mnoge obuke iz različitih oblasti kao što su: prodaja, nabavka, računovodstvo, proizvodnja i tako dalje. Obuka je pomogla da optimizujem svoj rad. Zbog kvaliteta sadržaja i dosta praktičnih primera moj rad je brži i efikasniji."

Majda Vodopivec

Računovođa | BIOVIS d.o.o.

Područje:Edukacije

"Edukacije kojima sam prisustvovala su korisne, razumljive i vođene u prijateljskoj atmosferi. Predavači pružaju kvalitetne nastavne materijale i otvoreni su za pitanja. Veoma korisni su i video materijali koje su učesnici dobili nakon edukacija, a uz pomoć kojih kasnije možemo da osvežimo stečeno znanje. "

Anita Baltič

Računovođa | KIP VIZIJA d.o.o.

Područje:Edukacije

"Po mom mišljenju, PANTHEON je najbolji program za računovođe. Pored toga što pruža odličnu podršku korisnicima, Datalab pruža dodatne obuke kako bismo mogli maksimalno da iskoristimo prednosti programa. Sviđa mi se što se program redovno ažurira i uvode novi, brži procesi. Implementacija digitalnih poslovnih procesa i elektronskih razmena dokumenata čini moj rad efikasnijim, a moji klijenti su zadovoljniji. "

Špela Kalčič Rebernak

Računovođa | POTEK d.o.o.

1 2
X