Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON već više od 20 godina neophodan deo svakodnevice izuzetnih pojedinaca u preduzećima širom JI Evrope. Vaš uspeh je merilo našeg uspeha. Upoznajte naše korisnike.

Područje:Edukacije

"Po mom mišljenju, PANTHEON je najbolji program za računovođe. Pored toga što pruža odličnu podršku korisnicima, Datalab pruža dodatne obuke kako bismo mogli maksimalno da iskoristimo prednosti programa. Sviđa mi se što se program redovno ažurira i uvode novi, brži procesi. Implementacija digitalnih poslovnih procesa i elektronskih razmena dokumenata čini moj rad efikasnijim, a moji klijenti su zadovoljniji. "

Špela Kalčič Rebernak

Računovođa | POTEK d.o.o.

Područje:Edukacije

"Ja sam dugogodišnji korisnik programa PANTHEON i učesnik mnogih edukacija i konferencija. Kursevi i događaji na kojima sam bila organizovani su na visokom nivou kvaliteta i uvek su ažurni i u skladu sa svim vestima koje nam donose zakonodavstvo i digitalni svet."

Renata Uhan

Direktor | R FAKTURRA d.o.o.

Područje:Edukacije

"Treninzi PANTHEON-a doprinose pozitivnom usvajanju digitalizacije, olakšavaju transformaciju poslovanja i, što je najvažnije, međusobnoj saradnji. Pohađajući ovogodišnju Pantheon konferenciju 2019. godine - Digitalizacija u praksi 2019, primio sam brojne okrugle stolove i tematske prezentacije od dobavljača digitalnih rešenja na jednom mestu. informacije o trenutnom stanju digitalizacije u Sloveniji i uspešnim digitalnim praksama. Kao korisnici poslovnog informacionog sistema Pantheon, sa zadovoljstvom možemo pozdraviti inicijative Datalaba sa Pantheon alatima i funkcijama za uspešnu digitalizaciju. "

Julijana Skobe

Direktor | S računovodstvo d.o.o.

Područje:Edukacije

"Pohađala sam mnoge obuke iz različitih oblasti kao što su: prodaja, nabavka, računovodstvo, proizvodnja i tako dalje. Obuka je pomogla da optimizujem svoj rad. Zbog kvaliteta sadržaja i dosta praktičnih primera moj rad je brži i efikasniji."

Majda Vodopivec

Računovođa | BIOVIS d.o.o.

1 2
X