O preduzeću Datalab

Preduzeće Datalab se bavi razvojem poslovne programske opreme, obukama i pružanju podrške sistemskim partnerima. Mi smo tim stručnjaka različitih smerova sa velikim znanjem i iskustvom u rešavanju pitanja i problema, koji nastaju prilikom upotrebe moderne tehnologije.

Znamo da je uspešno i efikasno vođenje preduzeća moguće jedino uz podršku kvalitetnog i sigurnog informacionog sistema. Malim, srednjim i velikim preduzećima već skoro 20 godina nudimo vodeći softver. Korisnicima garantujemo najnoviju tehnologiju i pomoć za pravilno usmerenje njihovih preduzeća. Zato je naš moto “Pretvorite podatke u profit!“.

Datalab je razvio moderan partnerski model, i sa njima brinemo za prodaju, podršku, edukaciju i održavanje Datalab programske opreme. Zajedno činimo jednu od najvećih informacionih grupa konsultanata u regionu.
Naš programski paket je otvoren za nadogradnju i povezivanje. Naše strukture podataka su javne i može im se pristupiti besplatno.

Predstavljanje preduzeća

Pogledajte osnovne podatke o preduzeću i upoznajte kadar, strategiju, misiju i istoriju preduzeća.
Osnovni podaci Kontakti Upravni odbor Vizija, misija i vrednosti Strategija razvoja Istorija preduzeća Nagrade i sertifikati

Mediji

Društvena odgovornost

Datalab dosledno poštuje osnovna načela društvene odgovornosti i pomaže u brojnim organizacijama, učestvuje u radnim telima i brine za buduće kadrove.
Sponzorstva i donacije Učestvovanje u organizacijama

Zaposlenje u Datalabu

Datalab je ambiciozno preduzeće, koje razvija najbolje poslovne programe. Ukoliko smatrate da Vam možemo pomoći, pridružite nam se!
Slobodna radna mesta

Datalab partnerstva

Microsoft Certified Partner
IBM Business Partner
Oracle Partner
X