Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON već više od 20 godina neophodan deo svakodnevice izuzetnih pojedinaca u preduzećima širom JI Evrope. Vaš uspeh je merilo našeg uspeha. Upoznajte naše korisnike.

Područje:Proizvodnja

"PANTHEON je dovoljno širok da nam pruži kompletnu finansijsku podršku, dovoljno je transparentan i jednostavan za upotrebu. Datalab redovno obaveštava svoje kupce o ažuriranjima i pruža im odgovarajuću obuku."

Andreja Petrič

vođa finansija | Plastika Skaza

Područje:Proizvodnja/Ostalo/Veleprodaja

"Zbog visoke cene ulaznog materijala i prirode naših proizvoda, inicijalno smo tražili rešenje koje bi moglo da prilagodi materijalni deo poslovanja, obezbedi potpunu sledljivost i kontrolu zaliha. Kroz godine integrisali smo naše poslovanje u celinu i upravljamo procesima kalkulacija, ponuda, narudžbina, materijalnim poslovanjem i štampom radne dokumentacije, fakturisanja, finansijskog poslovanja i kadrova."

Ksenja Brelih Klincov

direktorka | Niro Steel d.o.o.

Područje:Proizvodnja

"Zaista smo zadovoljni odlukom da svoje celokupno poslovanje poverimo poslovno informacionom sistemu PANTHEON. Program omogućava kontrolu nad zalihama materijala i gotovih proizvoda, kalkulacijama, narudžbinama, radnom dokumentacijom, a uz to smo i poboljšali podršku kupcima i uspjeli postići pregled skladišta. Izrazito nam je pojednostavio i procese između robnog dela i računovodstva, tako da se ekipa može u većoj meri posvetiti upravljanju, a manje operativnom radu."

Mitja Kostanjevec

Član upravnog odbora | Finakos d.o.o.

Područje:Proizvodnja

"Uz pomoć PANTHEON-a povezujemo različite segmente u jedinstvenu sliku, što je poboljšalo uvid u celokupno finansijsko stanje kompanije."

Maja Štefkovska

vođa finansija | P.I.K. Co., Makedonija

SAZNAJTE VIŠE

1 2
X