, , ,

PANTHEON DMS – Smanjite troškove, povećajte efikasnost i pojednostavite poslovanje

8 мај 2020

Elektronski ili papirni dokumenti sastavni su deo poslovanja. Upravljanje poslovnim informacijama, uglavnom iz nekoliko različitih izvora, izazovan je zadatak.

Da li ste se ikad zapitali koliko vremena u preduzeću trošite na preuzimanje i unos dokumentacije, a koliko se zapravo zaista bavite svojim poslom? Još uviek prekucavate podatke i informacije? Koliko grešaka napravite i koliko vas koštaju?

Prvobitna svrha rešenja je upravljanje dokumentima, što omogućava elektronsko snimanje i kontrolu radnih tokova upravljanjem celokupnom dokumentacijom u kompaniji. Sistem osigurava brži protok dokumenata u kompaniji, smanjuje troškove rukovanja dokumentima i omogućava efikasan pristup dokumentima i informacijama u trenutku kada su nam potrebni.

Zoran NestorovićKompanije koriste dokumentacioni sistem kako bi kontrolisale elektronsko poslovanje. Savremeni dokumentacioni sistem, povezan sa poslovnim procesima, podiže organizovanost kompanije i produktivnost zaposlenih na viši nivo, a nadasve uređuje upravljanje dokumentima i njihovo čuvanje. Dokumentacioni sistem PANTHEON DMS ne samo da omogućava upravljanje dokumentima i njihovo deljenje, već upravlja i čitavim životnim ciklusom različitih vrsta dokumentacije. Naime, on nadgleda poslovne procese, upravlja eDokumentacijom i eKnjiženjima“ objašnjava Zoran Nestorović, savetnik za eServise u Datalabu.

Šta je PANTHEON DMS?

PANTHEON DMS je sveobuhvatno rešenje koje omogućava poslovanje bez papira. Rešenje je moćan dokumentacioni sistem koje omogućava lako pronalaženje i obradu dokumenata, kroz unapred definisane poslovne procese.

Zašto koristiti DMS?  

Kompanije koriste dokumentacioni sistem kako bi kontrolisale elektronsko poslovanje. Savremeni dokumentacioni sistem, povezan sa poslovnim procesima, povećava organizovanost kompanije i produktivnost zaposlenih na viši nivo, a nadasve uređuje upravljanje dokumentima i njihovo čuvanje.

PANTHEON DMS dokumentacioni sistem ne samo da znači upravljanje dokumentima i njihovu razmenu, već upravlja i čitavim životnim ciklusom različitih vrsta dokumentacije. Rešenje spaja na jednom mestu WorkFlow – unapred definisane poslovne procese, upravljanje eDokumentacijom i eKnjiženje.

Koje su ključne prednosti

Veća efikasnost poslovanja – pojednostavljeno poslovanje sa dokumentacijom i posledično povećana efikasnost.

  Sve na jednom mestu – rešenje omogućava centralizovano upravljanje dokumentima u preduzeću i procesima važnim za poslovanje.

  Sigurnost – pristup dokumentima je kontrolisan i pristupačan, a takođe omogućava podešavanje perioda čuvanja.

  Smanjenje ručnog unosa i manje grešaka – sistem omogućava optičko čitanje dokumenata, izbegavajući nepotrebno prekucavanje i posledično greške.

Jednostavna i brza pretraga dokumenata –napredni pretraživač omogućava brzo i jednostavno pretraživanje dokumenata.

  Povećana mobilnost – pristup dokumentima u blo kom trenutku.

  Automatizacija procesa – upravljanje celokupnim životnim ciklusom obrade dokumenata.

  Ažurne poslovne informacije –neposredna razmena dokumenata omogućava stalnu kontrolu nad poslovanjem i uvek ažurne informacije.

Imajte kontrolu nad dokumentima i poslovnim procesima.

U zavisnosti od prirode vašeg poslovanja, sistem za upravljanje dokumentima (DMS) može ponuditi više ključnih prednosti vašoj organizaciji. Pored toga, poslovanjem bez papira izbegavamo gomilanje dokumentacije, štampanje i prekucavanja, osiguravamo i jasnu preglednost kreiranja, pregleda i ispravke dokumenata. Na taj način im pružamo pravnu valjanost i dugoročno ih možemo čuvati u namjenskim arhivama. Uvođenje PANTHEON DMS-a je definitivno poželjno, jer olakšava poštovanje zakona o čuvanju dokumentacije, a istovremeno optimizuje određene administrativne procese i na taj način štedi vrijeme i olakšava posao zaposlenima.

Više informacija na www.datalab.rs ili na 011 404 86 04

Ne propustite korisne novosti i savete

Ukoliko želite da primate novosti sa korisnim biznis sadržajima iz naše baze znanja, molimo vas da popunite obrazac.

X