, , , ,

Upoznajte projekat #PantheonKodKuće

2 Apr 2020

Sačuvajmo PANTHEON kondiciju online i povežimo se.

 

Igor Vlajić

Konsultant, Datalab SR d.o.o.

Vanja Varl

Korporativni vođa odeljenja podrške, Datalab Tehnologije d.o.o.

 

Preporučujem vam jednu PANTHEON vežbu nedeljno za redovno održavanje kondicije 🙂. PANTHEON konsultanti će objaviti po jednu svakog četvrtka. Ukoliko budete vredno radili i delili vežbe sa drugima, do leta ćemo povećati intenztet i svi ćemo biti u PANTHEON formi i „digitalno povezani“.

Datalab SR d.o.o.


 

U periodu u kome se nalazimo, svi osećamo nedostatak kontakta sa kolegama, prijateljima i porodicom. Sa druge strane, povezanost umanjuje strah i daje nam sigurnost, čini nas otpornima, izdržljivima.

Zbog toga smo u Datalabu odlučili da se povežemo kao deo projekta #PantheonKodKuće. Podelićemo kratke PANTHEON video savete  koje možete gledati kod kuće. Želimo da vam ulepšamo svakodnevicu tako što kucamo na vaša vrata sa uvek novim besplatnim PANTHEON savetima.

Kao što vaš fitnes instruktor brine o vašoj fizičkoj kondiciji online tako ćemo se mi pobrinuti i za vašu PANTHEON kondiciju. Nadamo se i želimo da vežbate sa nama, komentarišete i budete deo jedne velike PANTHEON zajednice.

 


Vanja, u Datalab podršci i Datalab Akademiji odredili smo rokove za ovaj projekat. Možemo li reći našim korisnicima u kakvom će formatu biti ovi saveti?

PANTHEON saveti biće dostupni u obliku kratkih video snimaka. Ovo će našim korisnicima omogućiti da ih pogledaju u bilo kom trenutku na bilo kom uređaju i neće im oduzeti puno vremena.

Kakav sadržaj ćemo predstavljati?

Sadržaj će obuhvatiti sva PANTHEON područja. Delićemo najbolje prakse, trikove i savete za optimizaciju i digitalizaciju poslovanja kako bi korisnici mogli da izvuku maksimum od PANTHEON-a.

Međutim, voleli bismo da nam se svi naši korisnici pridruže sa predlozima kako bismo na kraju ovog projekta u biblioteci imali čitav niz korisnih sadržaja.

Gde će ovi sadržaji biti dostupni?

Sadržaj i linkovi do sadržaja biće objavljeni svake nedelje na našim korisničkim stranama usersite.datalab.eu, YouTube kanalu i na našoj Facebook stranici. Korisnici će takođe moći da komentarišu savete, nadamo se u što većoj meri.

Igore, ti si konsultant u odeljenju Datalab podrške. Ti ćeš sa nama podeliti prvi PANTHEON savet od kuće. Možeš li nam predstaviti taj sadržaj?

U prvom savetu ću vam pokazati kako da optimizirate analizu i ispise podataka. U tu svrhu, u PANTHEON-u imamo veoma koristan alat. To su takozvane ad hoc analize na ispisima. Uz njihovu pomoć, više ne treba da izvozite podatke u Excel i tamo se mučite sa dodatnim analizama. Podaci se sada mogu lako filtrirati, analizirati i urediti po vašoj želji u PANTHEON-u, neposredno pre nego što ih odštampate. Preporučujem da pogledate i primenjujete prvi video savet!

Koja je vaša preporuka i koliko često se možemo nadati vašem savetu odnosno savetima vaših kolega?

Preporučujem vam jednu PANTHEON vežbu nedeljno za redovno održavanje kondicije :). PANTHEON konsultanti će objaviti po jednu svakog četvrtka. Ukoliko budete vredno radili i delili vežbe sa drugima, do leta ćemo povećati intenztet i svi ćemo biti u PANTHEON formi i „digitalno povezani“.

Vanja, gde korisnici mogu zatražiti konkretne zahteve za pomoć i gde mogu pronaći dodatno objašnjenje za određena područja?

Svrha ovog projekta i jeste da povežemo PANTEON zajednicu: spojimo PANTHEON konsultante i PANTHEON korisnike i udružimo znanje.

Naravno, ovi saveti neće zameniti pravu PANTHEON podršku. Korisnici će i dalje moći  da pišu na podrska@datalab.rs, jer to je adresa na kojoj se najbolje rešavaju individualni problemi korisnika. Zbog toga sada molim sve da aktivno komentarišu naš kanal #pantheonodkuce i da zahteve za pomoć usmeravaju  na navedeni e-mail.

Dodala bih da ukoliko korisnici žele da nauče detalje određenog modula ili područja, pripremili smo katalog standardnih PANTHEON edukacija koji se mogu naći u našem video katalogu.  Početkom juna ćemo ponovo organizovati online edukacije. Lep pozdrav svima!

#PantheonKodKuce
#PstaniKodKuce

Idejni vođa projekta #pantheonkodkuce: Vanja Cigoj, Korporativni vođa Datalab Akademije u saradnji sa Vanjom Varl, Korporativnim vođom Datalab odeljenja podrške i konsultantima odeljenja podrške preduzeća Datalab.

 

 

Ne propustite korisne novosti i savete

Ukoliko želite da primate novosti sa korisnim biznis sadržajima iz naše baze znanja, molimo vas da popunite obrazac.

X