, , ,

U narednim godinama promenićemo jezgro ARES-a da radi s Workflow Script-om

17 Okt 2022

U narednim godinama promenićemo jezgro ARES-a da radi sa Workflov Script-om, koji smo već počeli da integrišemo u poslovne procese. Za postojeće korisnike, sam ARES se ne menja, jer ostaje takav kakav jeste! U nastavku, na temu ARES razvojnog okruženja, objavljujemo intervju sa Domenom Lukančičem, konsultantom za PANTHEON iz kompanije Datalab SI d.o.o.

ARES je moćno razvojno okruženje u kojem PANTHEON-ovim postojećim funkcionalnostima možemo dodati prilagođena rešenja za specifičnosti našeg poslovanja. Zašto polako gasimo ARES?

Apek Data Solutions je kupio Pak Compiler na kome je zasnovan ARES. Kao rezultat toga, više nemamo pristup izvornom kodu, a razvoj više ne prati nove verzije Delphija.

U narednim godinama promenićemo jezgro ARES-a da radi sa Workflow Scriptom, koji smo već počeli da integrišemo u poslovne procese. Tokom ovog vremena, održavaćemo Pak Compiler i proširićemo WorkFlow Script dodatnim registracijama.

Za postojeće korisnike, sam ARES se ne menja, jer ostaje takav kakav jeste!

 

Šta dobijamo Workflow Scriptom?

Razlika med PaxCompiler in Workflow Scripter

Prvo, hajde da ubrzamo samu implementaciju. Workflow Scripter čita komandu po komandu izvornog koda i izvršava je u isto vreme, dok Pak Compiler prvo kompajlira izvorni kod u izvršni fajl, a zatim ga izvršava.

Ovo je prilično spor proces ako često menjamo prenete varijable iz PANTHEON-a.

Ako želimo da zamenimo ARES, onda moramo biti u mogućnosti da dizajniramo obrasce u Workflow Scripter-u. Nudi iste funkcionalnosti za poslovne procese koje poznajemo iz ARES okruženja.

 

 

Ne propustite korisne novosti i savete

Ukoliko želite da primate novosti sa korisnim biznis sadržajima iz naše baze znanja, molimo vas da popunite obrazac.

X
Group 11
PANTHEON Web Light

Jednostavan sistem planiranja i evidentiranja rada i odsutnosti zaposlenih