,

Jednostavno upravljanje dokumentima

18 Sep 2020

Preduzeća prilikom poslovanja razmenjuju širok spektar različitih dokumenata. Dokumenti – i papirni i elektronski, ulaze u kompaniju iz različitih izvora. Koliko će olakšati ili otežati posao ljudima koji rade sa njima zavisi najviše od alata i rešenja koja oni imaju na raspolaganju.

Najčešće se papirni dokumenti čuvaju u različitim arhivama kao što su papirne fascikle i registratori, a elektronski u raznim e-arhivama. Ovakvo upravljanje dokumentima je obično dugotrajno i neefikasno. Pored toga, protok dokumenata u preduzeću je prespor i nije centralizovan, što povećava šanse za greške. Sistemi za dokumentaciju (DMS) nisu samo rešenja za upravljanje dokumentima i njihovo deljenje, već takođe upravljaju čitavim životnim ciklusom različitih vrsta dokumentacije.

Kad pomislite na rad sa dokumentima, mislite na PANTHEON DMS!

Preduzeća veoma efikasno mogu da reše probleme upravljanja dokumentima uz pomoć PANTHEON DMS-a. Unapredite svoje poslovanje uz pomoć PANTHEON DMS-a, koji kombinuje unapred definisane poslovne procese, eDokumentaciju, eKnjiženje i eRačune na jednom mestu. PANTHEON DMS pruža podršku za interne poslovne procese. PANTHEON DMS nije samo strukturirani način čuvanja dokumenata, već živi sistem koji ima za cilj da olakša i ubrza donošenje odluka i poveća operativnu efikasnost organizacije. PANTHEON DMS omogućava jednostavno pronalaženje i obradu dokumenata zahvaljujući integrisanom PANTHEON poslovnom procesu.

Ključne prednosti PANTHEON DMS sistema:  

Manje grešaka

Preduzeća primaju i izdaju razne papirne ili elektronske dokumente; narudžbine, fakture, ugovore i slično. Dokumente takođe šalju i izdaju u elektronskom obliku ili ih šalju uz pomoć eksternih aplikacija. Uz svu tu zbrku oko preuzimanja i obrade dokumenata iz različitih izvora, mogu se dogoditi greške, što nam posledično oduzima puno radnog vremena.

Sve na jednom mestu

Kao rezultat poslovanja, u preduzećima se skladišti ogromna količina dokumentacije koja se čuva u raznim registratorima ili elektronskim arhivama.

Kontrola nad dokumentima

Dokumenti na ovaj način nekontrolisano kruže kroz preduzeće i jako brzo im se gubi svaki trag. Mogućnosti za greške i gubitke dokumenata su zaista brojne.

Pogledajte video prezentaciju rada PANTHEON DMS-a i proverite koliko je jednostavno i pregledno upravljanje dokumentacijom.


Ne propustite korisne novosti i savete

Ukoliko želite da primate novosti sa korisnim biznis sadržajima iz naše baze znanja, molimo vas da popunite obrazac.

X