Datalabov događaj godine

22 Nov 2017

Iza nas je uspešna Međunarodna PANTHEON konferencija koja je održana 16. i 17. novembra 2017 u hotelu Grand Bernardin u Portorožu. Glavna svrha ovogodišnje konferencije bila je demonstracija efikasnih metoda i koraka na putu ka vašoj uspešnoj digitalnoj transformaciji sa PANTHEON-om. Verujemo da ste sa sobom poneli barem jednu novu ideju, koju ćete moći da koristite u svom radu.
Ponosni smo na to da nam se pridružilo više od350 učesnika, na 36 zanimiljvih predavanja, a naš trud je prepoznao i veliki broj sponzora, koji su se pobrinuli da svi uživaju u predavanjima i zabavi održanoj prvog dana konferencije, kao i da svi učesnici dobiju zanimljive informacije o poslovnim rešenjima.

Takođe, zahvaljujemo se svim novinarima koji su prisustvovali našoj konferenciji za novinare pre događaja, gde su Andrej Mertelj, predsednik upravnog odbora, Moreno Rodman, glavni izvršni direktor, Sandi Boršo, direktor marketinga i prodaje, kao i profesor Joe Peppard, počasni gost događaja i stručnjak za digitalne transformacije preduzeća, podelili sa nama kakvi su bili počeci Datalab-a, koji su planovi i izazovi u budućnosti i trenutna situacija stanja digitalizacije malih i srednjih preduzeća.

 

20. godišnjicu preduzeća, proslavili smo glamuroznom holivudskom zabavom na kojoj smo se uz dobru hranu i piće do dugo u noć zabavljali i plesali uz hitove muzičke grupe Tabu i glamurozne Koncert majstore iz Srbije.

Više slika pogledajte na našem Facebook profilu.

Ne propustite korisne novosti i savete

Ukoliko želite da primate novosti sa korisnim biznis sadržajima iz naše baze znanja, molimo vas da popunite obrazac.

X