, ,

3 razloga za vođenje poslovanja uz PANTHEON Web Light

21 Dec 2022

Online poslovanje, kao što i sam naziv govori, obavlja se preko interneta. Ova vrsta poslovanja pojednostavljuje upravljanje kompanijom i omogućava preduzećima veću mobilnost, jer imaju sve podatke na raspolaganju u svim ključnim trenucima poslovanja i na svim uređajima.

1. Jednostavan početak poslovanja

S onlajn poslovnim programom, možemo zaboraviti nepotrebne troškove povezane sa instaliranjem programa. Jedna od najvećih prednosti softvera za računovodstvo na mreži je ta što je veoma intuitivan za korišćenje, što olakšava učenje osnova. Instaliranje programa nije neophodno, jer mu se može pristupiti direktno preko Google Chrome pretraživača. Lako možemo da izdamo fakturu sa samo nekoliko klikova preko telefona, tableta ili računara. Pored toga, možemo da slikamo primljene fakture pametnim telefonom i odmah ih unesemo u dokumentaciju. Online poslovni program omogućava lak pristup računima čak i računovođi ili odgovornom licu, koji može da odobri ili odbije račune.

2. Mobilnost za veću učinkovitost

Program onlajn poslovanja je pravo rešenje za savremenog preduzetnika kome je svuda potreban pristup ažurnim podacima. Programu se može pristupiti sa bilo koje lokacije, jer nam je potreban samo pristup internetu i pretraživač. To znači da se poslovnim podacima može pristupiti kod kuće, u kancelariji ili čak kod kupaca, a nekoliko poslovnih jedinica na različitim lokacijama može biti međusobno povezano. Program poslovanja na mreži omogućava računovođi mnogo lakši pristup informacijama bez nepotrebnih poziva, poseta računovodstvenoj službi ili konsultacija licem u lice. Istovremeno, uvek možemo da budemo u toku sa našim računima, što nam daje mnogo veću fleksibilnost i slobodu u radu.

Većina preduzetnika brzo shvata da je bez adekvatne softverske podrške izuzetno teško upravljati celokupnim poslovanjem kompanije, odnosno od provere svih transakcija – uključujući prihode i rashode – do vođenja inventara, praćenja evidencije radnog vremena za pripremu platnog spiska, izdavanja putnih naloga i upravljanje svim dokumentima . PANTHEON Web Light sadrži sve neophodne alate i funkcionalnosti koje su preduzetniku potrebne u svakodnevnom poslovanju.

3. Poslovanje preko interneta je bezbedno

Neki mogu biti zabrinuti da će sa tako lakim pristupom programu podaci biti lako dostupni i vidljivi drugima. Ali danas se o bezbednosti ovakvih sistema brine na nekoliko nivoa. U modernim vremenima, ogromne količine osetljivih podataka, uključujući bankarske i finansijske informacije, čuvaju se bezbedno na mreži. PANTHEON Web Light je takođe opremljen takvim sigurnosnim mehanizmima za zaštitu podataka. Online poslovanje preko oblaka je najsigurniji način poslovanja. Svi podaci su bezbedno uskladišteni u oblaku Telekoma Srbija, tako da im se može pristupiti bilo gde i bilo kada. U suprotnom biste sami ili preko provajdera morali da vodite računa o sigurnosti i održavanju navedene serverske opreme. Sa uslugom hostinga ove brige nestaju, jer se baze podataka čuvaju u data centru, gde je obezbeđena adekvatna bezbednost i besprekoran rad.

Računovodstveni softver na mreži ima mnoge prednosti za finansijsko zdravlje preduzeća. Sa takvim softverom kompanije ne samo da štede mnogo vremena, novca i stresa, već im omogućavaju i veću poslovnu fleksibilnost. U poslednje vreme je rad na daljinu postao uobičajen, pa se s PANTHEON Web Light-om čak i računovodstveni procesi i operacije mogu brzo prilagoditi ovom trendu uz malo truda.

Ne propustite korisne novosti i savete

Ukoliko želite da primate novosti sa korisnim biznis sadržajima iz naše baze znanja, molimo vas da popunite obrazac.

X