Datalab Chronos za izračun skritih stroškov

Datalab Chronos

Idealno rešenje za izračun skrivenih troškova

Chronos je sistem, koji snima utrošeni projektni sat svakog radnika i na taj način omogućava pravilnu procenu utrošenih vremenskih resursa. Jednostavno rečeno: Chronos je štoperica, koja evidentira vreme provedeno na određenom poslu.

Da li znate, koliko troškova rada vam donosi pojedini kupac? Koliko vremena utroše vaši zaposleni za prezentacije? S kojim strankama imamo puno, a sa kojim malo posla? Zašto su svi saradnici uvek stalno zaposleni, a realizacije nema?

Chronos je idealno rešenje za preduzeća, kojima znatan trošak predstavljaju njihovi oblici saradnje s poslovnim partnerima.

Idealan je za:

  • računovodstvena preduzeća u kojima je mnogo telefonskog savetovanja, koji ostaju sakriveni
  • advokatske kancelarije, gde se obračunava utrošeno vreme
  • savetodavna preduzeća, gde nas za svakog partnera zanima, ne samo vreme provedeno kod njega, već i priprema dokumentacije
  • projektne biroe, marketing agencije …
  • ukratko, svuda gde želimo praćenje troškova, povezanih sa radom i koji u običnim sistemima ostaju nedefinisani

Kako radi Chronos?

DataLab CHRONOS™ je sistem, koji prati projektni sat svakog radnika i na taj način omogućava pravilnu procenu vremena provedenog resursa. Jednostavno prevedeno, Chronos je štoperica, koja evidentira vreme provedeno na određenom poslu.
Svaki događaj možemo povezati na određenog poslovnog partnera ili na projekat, te je automatski opremljen sa oznakom zaposlenog, koji je kreirao događaj. U polje Napomena napišemo dodatni razlog događaja.
Zadatke u šifarniku Vrste možemo razvrstavati u posebne grupe i podgrupe.
CHRONOS dakle može da kreira osnovu za zaračunavanje, kojeg upotrebimo za unutrašnju kontrolu troškova, koji bi se inače vodio kao neevidentirani. Korišćenje je veoma jednostavna i brza i ne zahteva preveliki dodatni posao.

Obračuni

Unešene podatke možemo obračunavati preko ispisa. Mogući ispisi su:

  • po poslovnom partneru
  • po vrsti događaja
  • po radniku
  • i naravno kombinacije svih opcija, zajedno sa datumskim ograničenjima.

Integracija s PANTHEON-om

Chronos je tesno integrisan sa programskim paketom PANTHEON. Ne samo da koristi iste baze podataka, već u Pantheonu pregledu dokumenta kod poslovnog partnera vidimo sve Chronosove događaje.

Licencu Datalab Chronos možete kupiti po veoma pristupačnoj ceni.

Pozovite nas (011) 404 8604

Ukoliko želite da saznate više o dodatnim rešenjima Datalaba, stojimo vam na raspolaganju! Pozovite nas ili pošaljite upit putem e-maila.
X