Veruje nam više od 50.000 PANTHEON korisnika!

20 мар 2017

  1. marta 2017 smo u našu zajednicu primili 50.000-tog PANTHEON poslovnog korisnika.

Toliki broj korisnika u regionu jugoistočne Evrope je rezultat upornog rada i poverenja. Vizija da poslovnim korisnicima olakšamo svakodnevicu, i da doprinesemo uspešnom upravljanju njihovih preduzeća, dovela nas je do ove tačke i uveravamo vas da ćemo nastaviti. Izazov za nas je da Pantheon  nastavi da obuhvata još više poboljšanja i inovacija koje proizilaze iz ideja i predloga vas, naših klijenata i partnera.

 

„Izuzetno sam ponosan i srećan, da je naša početna ideja, izrasla iz ličnog, bolnog iskustva  bankrotiranog preduzetnika sa slabom IT podrškom, dovela do danas. U dvadeset godina smo imali prvi Windovs operativni poslovni program, prvi program baziran na sigurnoj i moćnoj SQL bazi sa tehnologijom klijent / server, prvi smo u okviru programa imali obimne pisane instrukcije, prvi video kurseve sa samopomoći, i poslednje, ali ne i najmanje važno, mi smo bili prvi koji su imali poslovni softver u oblaku (2010.) i prvi  smo u saradnji sa nacionalnim Telekomima ponudili rešenja dostupna svima.
Mislim da smo u tim godinama stvorili očekivanja da preduzetnici moraju imati poslovni softver, ali i preduzetničke veštine i sposobnosti. I verujem da su zbog moćnih alata danas preduzetnici u jugoistočnoj Evropi znatno konkurentniji i profitabilniji. Ako pogledamo na pređeni put, 50.000 korisnika je logična posledica posvećenosti inovacijama preduzeća, u svakodnevnom preduzetničkom životu. “

Kompanija Gradba Promet, , koje je dostiglo značajni broj 50.000, je licencu za PANTHEON kupila u partnerskom preduzeću Web Centar iz Makedonije. Kao nagradu  kupac (Nikola Naumov) i prodavac (Zoran Milkov) su dobitnici vikend boravka za dve osobe u  Zagrebu.

Hotel Palace se nalazi u samom centru Zagreba, a je smešten u palati u gradskom parku. Posluje od 1907. godine, kao prvi organizovani hotel u Zagrebu. Danas možete uživati u retro šik atmosferi stvorenoj odabranim nameštajem i enterijerom.
Pored srdačnog prijema, hotel će pripremiti nešto posebno po dolasku, u  želji da svojim gostima  priredi nezaboravno iskustvo.

 

Srečni 50.000. PANTHEON uporabnik nam je ob te priložnosti zaupal, da »CITAT…«.

Svi zaposleni su 50.000tog korisnika proslavili uz tortu i šampanjac, jer je svako od nas deo priče o uspehu Datalaba.
Posebno, moramo da se zahvalimo svim našim zaposlenima, poslovnim partnerima i, iznad svega, korisnicima koji nam ukazuju poverenje i lojalnost.

5, 50 ili 50.000., bez vas ne bi bilo.

Čast nam je da smo član ovoliko velike Pantheon zajednice. Zajednice, koja će ove godine proslaviti 20 godina postojanja!


Hvala!

Ne propustite korisne novosti i savete

Ukoliko želite da primate novosti sa korisnim biznis sadržajima iz naše baze znanja, molimo vas da popunite obrazac.

X