Spektakularna 3. PANTHEON konferencija!

27 Mar 2017

23.03.2017

Radisson Blu Old Mill, Beograd

Pred zainteresovanom i animiranom publikom od 250 profesionalaca iz svih grana industrije, predstavnika malih i srednjih preduzeća, partnera i stručne javnosti prikazali smo  kako  na efikasan način kontrolisati i automatizovati poslovanje i preko PANTHEON-a i povezanih rešenja, na velika vrata uvesti preduzeće u 4.0 poslovanje.

Goste su pozdravili: Andrej Mertelj – CEO Datalab-a, Aleksandar Bukumirović-direktor Datalaba Srbija, i predstavnik strateškog partnera- Borko Crnogorac, direktor funkcije za mala i srednja preduzeća Telekoma Srbije.

Teme na konferenciji  su ilustrovale  više-nivoisku i efikasnu kontrolu u PANTHEON-u, obnovljene autorizacije, kontrolne mehanizme, i dokumentaciju u PANTHEON-u, kao i automatizaciju postupaka i pregled poslovanja, automatske zadatke »preko noći«, drill trough, brze preglede, kontrolne table, izveštaje i drugo.

Radionice su bile popunjene do poslednjeg mesta, a naših 20 predavača je imalo priliku da fasciniranim učesnicima približi novosti iz Pantheon-a, poseban osvrt na postojeće opcije, demonstracijske predloške vertikalnih rešenja, kao i opšte stručne teme.

Late night session tehnička radionica za hard core korisnike PANTHEON-a je bila popunjena do kapaciteta, uz živu razmenu ideja i predloga, predstavljanje pravaca daljeg razvoja programske platforme, kao i uklopivosti sa postojećim vertikalnim rešenjima.

 

  1. PANTHEON konferencija je definitivno nezaboravno iskustvo, ali za beogradsku Datalab kancelariju- samo dobar početak za planiranje Pankon-a 4.0!

 

Ekipa Datalab

 

Ne propustite korisne novosti i savete

Ukoliko želite da primate novosti sa korisnim biznis sadržajima iz naše baze znanja, molimo vas da popunite obrazac.

X