PANTHEON zajednica broji 70.000 korisnika

13 Aug 2021

Datalab Technologije d. d., vodeća slovenačka kompanija za razvoj poslovno informacionih sistema, od 12. avgusta 2021. godine. broji je 70.000 korisnika poslovnog programa PANTHEON. Manje od 4 meseca je prošlo od prekretnice od 65.000 korisnika. Rekordnih 117 dana, u poređenju sa trendom u broju iz prethodnih godina, kada nam je bilo potrebno oko godinu dana na svakih 5.000 novih korisnika. Zajednica korisnika poslovnog programa PANTHEON najjača je u regionu.

Poslednjih godina Datalab najveći naglasak stavlja na razvoj alata za digitalizaciju malih i srednjih preduzeća, što se izuzetno isplatilo u sadašnjoj situaciji, kada je rad na daljinu postao svakodnevica. Brzom skoku broja korisnika u velikoj meri je pomogla fiskalizacija ili uvođenje fiskalnih kasa u Crnoj Gori ali i svest korisnika o značaju upotrebe alata za digitalizaciju poslovanja.

Uvereni smo da je brzo rastući broj korisnika odraz odličnih timova u svim zemljama, posvećenost kompanije inovacijama i posledično, olakšavanje preduzetničkog svakodnevnog života.

Ne propustite korisne novosti i savete

Ukoliko želite da primate novosti sa korisnim biznis sadržajima iz naše baze znanja, molimo vas da popunite obrazac.

X