Finansijska podrška od 100€ za svaku kupljenu PANTHEON licencu. Zajedno možemo.

3 Jun 2021

Datalab, u misiji digitalizacije poslovanja, želi na još jedan način, odnosno kao vid društvene odgovornosti, da pomogne preduzećima da se prilagode novonastalim poslovnim situacijama i okruženju, i to na najbolji mogući način. Kroz finansijsku podršku, ali i kroz potpunu digitalizaciju svakodnevnog poslovanja. Jer PANTHEON to zaista može!

U akciji Zajedno možemo, PANTHEON je od sada dostupan svim trenutnim i potencijalnim korisnicima uz finansijsku podršku od 100 evra uz svaku kupljenu licencu. Pridružujemo se udruženim naporima da se pomogne privredi pomogne, kako bi se kroz digitalnu ransformaciju, ali i finansijsku podršku osigurao napredak privrednih lica.

Nova realnost i prilika za razvoj malih i srednjih preduzeća

Činjenica je da su nam vanredne okolnosti pokazale sve naše mane i slabosti, ranjivosti kojima moramo posvetiti pažnju, kako bismo u budućnosti bili spremni za neželjene situacije. Pomak ka digitalnom operativnom radu preuzeo je primat u mnogim preduzećima tokom epidemije.

Čak i pre pandemije, tehnologija je počela da postaje sve važniji deo radne snage i faktor povećanja efikasnosti. Preduzeća su tehnologiju gledala kao sredstvo za interakciju sa kupcima, omogućavajući određenu fleksibilnost na radnom mestu i kao način za uvođenje automatizacije i bržih procesa.

Finansijska kriza i teško vreme za mnoga preduzeća došli su odmah po otpočinjanju epidemije koronavirusa, koja je na više meseci kompletno zaustavila normalan rad, život i tekuća dešavanja.

Međutim, sa druge strane, pojava koronavirusa i ukidanje rada u kancelariji omogućili su ubrzano usvajanje digitalnih tehnologija koje pomažu da se prevaziđu različite prepreke u vanrednim okolnostima. Ovo je pogotovo značajno za mala i srednja preduzeća, koja neretko nemaju dovoljno resursa da se posvete digitalizaciji, već su tradicionalno okrenuta drugim rešenjima koja iziskuju veći obim manuelnog rada, umesto rada sa softverima.

Digitalizacija kao primarni cilj kvalitativnog poboljšanja poslovanja

Preduzeća su počela da vide moć i potencijal digitalizacije. Pogotovo što se tiče poslovnih inovacija, usvajanje tehnologije nije samo ušteda novca, već i sticanje prednosti nad konkurentima i iskorišćavanje novih prilika u industriji. Kako preduzeća budu shvatala ove prednosti, moći će da nastave da koriste tehnologiju i iskorišćavaju ono što ona nudi u svom punom potencijalu. Softveri poput PANTHEON-amogu da učine da ovakvo stanje bude moguće i poželjno.

PANTHEON nudi preduzećima iz različitih industrija neverovatan potencijal da u trenutku povećaju efikasnost rada svojih zaposlenih. Pre krize, mnoge kompanije su tek počele da uviđaju potencijal koji ovakva vrsta softvera nudi. Međutim, kada se sve desilo, usvajanje ERP-a kao ravnopravnog partnera u poslovanju dešava se drastično brže od očekivanog.

Kada se vidi njegov uticaj na poslovanje, otvara se kompletno nova dimenzija razvoja, boljeg organizovanja vremena kao resursa, ali i bezbednost podataka koja dobija novi nivo. Tok izdavanja i prijema računa postaće uživanje.

U PANTHEON-u većinu vaših dokumenata možete skladištiti potpuno bezbedno, na udaljenosti od par klikova, i Konačno možete preuzeti kontrolu nad poslovanjem i imati uvid u sve delove vašeg preduzeća.

Podrška u izazovnim vremenima

Dok se svet nada kraju pandemije i vraćanju na redovno stanje funkcionisanja, mnogi se pitaju o budućnosti koja je izazvana promenama koje su firme napravile kao odgovor na krizu. Verovatno je da će mnoge promene ostati i biti aktuelne nakon što sve ovo prođe. Preduzeća srednjih veličina će početi da usvajaju tehnološke pakete kojima će opremati svoje zaposlene omogućavajući im rad od kuće, kada god im je to potrebno. Nešto što je ranije bilo rezervisano samo za najveće kompanije u IT sektoru, danas postaje svakodnevnica u gotovo svim industrijama i privrednim granama gde je to moguće.

Činjenica je da bez uzajamne pomoći ne bismo uspeli da prebrodimo krizna vremena.  Zajedničkim doprinosom naše tržište postaje još konkurentnije, unapređenije i spremnije da se prilagođava različitim vanrednim stanjima i situacijama. Izađimo iz ove krize jači nego ikad.

Prijavite se za 100€ na LINKU. Zajedno možemo!

Ne propustite korisne novosti i savete

Ukoliko želite da primate novosti sa korisnim biznis sadržajima iz naše baze znanja, molimo vas da popunite obrazac.

X