DATALAB SR na konferenciji BIZIT

12 Okt 2016

Datalab SR učestvuje na konferenciji Bizit 2016 s temom “Kako smo ponovo otkrili ERP”. Pokušaćemo da prenesemo naša iskustva u vezi alata ERP rešenja kroz efikasnu kontrolu i novog modela poslovanja, kako da se upravlja podacima i informacijama i kako ubediti vlasnika kapitala i/ili ’donosioce odluka’ da je ERP ono što im je potrebno..

BIZIT 2016 je najuticajniji poslovno-informatički događaj u regionu i održava se po treći put u Beogradu, 2. i 3. Novembra. Iako se može reći da je u pitanju relativno mlad događaj, zahvaljujući iskusnoj ekipi koja stoji iza njegove organizacije već je stekao status jednog od najuticajnijih poslovno-informatičkih događaja u regionu.

Konferencija se održava u Klubu poslanika, a već se zna da će tokom dva dana trajanja, okupiti najveće stručnjake u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija.

dl_bizit_baner_2016

untitleddatalabDatalab tim

Simboličnim potpisom želimo da obuhvatimo sve pojedince, zaposlene, saradnike, partnere i korisnike sa kojima svakodnevno učimo, stičemo i razmenjujemo iskustvo, znanje, probleme i rešenja. Bez svih zajednosvega ovoga ne bi bilo. Čitajte nas redovno i javite koje vas teme i informacije zanimaju! Jer danas više nego ikad važi: kad imaš informaciju, imaš moć. Ekipa Datalaba svoje znanje deli s vama! Podelite dalje…

Ne propustite korisne novosti i savete

Ukoliko želite da primate novosti sa korisnim biznis sadržajima iz naše baze znanja, molimo vas da popunite obrazac.

X