Datalab događaj godine

PANTHEON konferencija - Digitalizacija 2019. u praksi

Iza nas je još jedna uspešna PANTHEON konferencija koja je održana 23. maja 2019.godine u hotelu Radisson Collection u Beogradu.

Centralna tema ovogodišnje konferencije bila je Digitalizacija 2019. u praksi, pri čemu je akcenat bio na aktuelne novosti u oblasti zakonodavstva, preduzetništva i ekonomije kao i na njima srodne novosti u PANTHEON-u.

Konferenciju su otvorili Dejan Kontić i Mirjana Miovski, a nakon obraćanja Vanje Cigoj, korporativnog vođe Datalab akademije, učesnici su imali priliku da uživaju u skeču sjajnih momaka poznatih po komičnim TV emisijama „Državni posao„. 

Pogledajte kako su brojni mediji preneli vest o PANTHEON konferenciji: TV PRVA, TV HAPPY, TV KCN, RTVojvodine, Tanjug

 

 

Nakon što smo se zabavili prešli smo na ozbiljnije teme. Profesor dr Radivoje Mitrović dekan Mašinskog fakulteta u ulozi moderatora pozvao je naše cenjene goste koji su započeli diskusiju na temu stanja digitalizacije u Srbiji do 2019. godine. Na pitanja gde se trenutno nalazimo i kakva je vizija budućnosti odgovorili su nam Mihailo Jovanović direktor Kancelarije za informacione tehnologije i eUpravu, Predrag Nikolić direktor Centra za digitalnu transformaciju, Dr Đorđe Mitrović profesor na Ekonomskom fakultetu, Nebojša Đurđević – direktor inicijative „Digitalna Srbija“, Borko Crnogorac direktor Sektora za razvoj usluga za poslovne korisnike Telekom Srbija, Vidosav Majstorović redovni profesor Mašinskog fakulteta kao i Nena Lukić direktor Datalab SR koja nam je predstavila viziju budućnosti PANTHEON-a. 

Ponosni smo na to da nam se pridružilo više od 200 učesnika, na preko 20 zanimiljvih predavanja, koja su osim naših PANTHEON stručnjaka održali naši cenjeni sponzori kao i stručni gosti predavači.

Posebno se zahvaljujemo našem generalnom sponzoru i strateškom partneru Telekomu Srbija na sjajnoj saradnji. 

Događaj smo zatvorili nagradnom igrom u kojoj smo učesnike obradovali sa tri sjajne nagrade. 

untitleddatalabDatalab tim Simboličnim potpisom želimo da obuhvatimo sve pojedince, zaposlene, saradnike, partnere i korisnike sa kojima svakodnevno učimo, stičemo i razmenjujemo iskustvo, znanje, probleme i rešenja. Bez svih zajedno svega ovoga ne bi bilo. Čitajte nas redovno i javite nam koje teme i informacije vas zanimaju. Danas više nego ikad važi: ko ima informaciju, ima moć. Ekipa Datalaba svoje znanje deli sa vama! Podelite dalje … 

X