Vrhunac uspešne godine – izlazak PANTHEON X (deset)!

24 Dec 2015

S ponosom Vas obaveštavamo da je 23.12.2015. godine izašla nova generacija poslovnog informacionog sistema – PANTHEON X (deset), koja sadrži brojna poboljšanja.

PANTHEON X (deset) je sada brži, napredniji i moćniji. Nova generacija obuhvata brojne novosti i poboljšanja: od obnovljenog i prijatnog korisničkog interfejsa, bitnih poboljšanja performansi do celokupne podrške dokumentnom poslovanju ili poslovnim procesima. Sve nove i unapređene funkcionalnosti su uvedene s namenom olakšanja svakodnevnih procesa u preduzećima. Više o novostima u prvoj verziji PANTHEON X, možete pogledati u video snimcima.

Zahvaljujemo Datalab razvojnom timu, koji je s željom za stalnim napretkom u program PANTHEON, u poslednjih 5 godina uneo 8.951 poboljšanje.

Godina 2015. je dodatno uspešna jer smo zabeležili i 45.000 – tog korisnika. Izuzetno ohrabrujuće je doživeti poverenje tolikog broja korisnika.
Kao veliki uspeh uzmimo u obzir i činjenicu da smo rešenje Pantheon Cloud (Hosting) proširili na srpsko i hrvatsko tržište, u saradnji sa kompanijom Telekom.

Izvršni direktor Datalaba, Andrej Mertelj je sumirao svoje utiske o 2015. godini, za koju je rekao: „Posle 2007. godine, ovo je bila investicijski najintenzivnija. Ulaganja u novu generaciju PANTHEON-a, Farming, Retail, kao i partnerstvo sa Telekomom, su dostigli vrhunac. Inspirativni su prvi rezultati ovih ulaganja i odzivi naših postojećih, novih i potencijalnih korisnika. Raduje nas što Vam svakodnevni rad činimo efikasnijim.“

Dinamičan zaključak godine je odličan predznak za nizanje uspeha i u narednoj godini. Nastavljamo našu misiju, trudićemo se da olakšamo poslovne procese u preduzećima kroz uvođenje modernih informacionih tehnologija kao i proteklih godina zajedno sa Vama -našim vernim korisnicima – da pretvaramo podatke u profit.

Izuzetna nam je čast raditi s Vama!

Ne propustite korisne novosti i savete

Ukoliko želite da primate novosti sa korisnim biznis sadržajima iz naše baze znanja, molimo vas da popunite obrazac.

X