Datalab SR i Telekom Srbija u zajedničkoj saradnji

29 Jun 2015

U godini u kojoj obeležava jubilej – 18 godina postojanja, DATALAB kao regionalni lider u kreiranju, razvoju i primeni ERP rešenja za sve oblasti poslovanja, nastavlja sa inovacijama. Pored aplikacija koje koristi  više od 40.000 korisnika na 13 (SI,CH,HR,BA,RS,MN,MK,KS,AL,BG,RO,PL,UA) tržišta u regionu, DATALAB je, u skladu sa trendovima u IT industriji  razvio svoje ERP rešenje  PANTHEON™ kroz spektar novih proizvoda u Telekom Srbija Cloud okruženju.
Mala i srednja preduzeća i sektor kontrolinga i knjigovodstva sada su u prilici da jednostavno i efikasno koriste rešenja koja su, do nedavno, bila dostupna samo velikim sistemima.
Prepoznajući značaj i razvojni potencijal ovakvog pristupa Telekom Srbija, najveći provajder telekomunikacionih usluga na tržištu Srbije, izabrao je DATALAB PANTHEON™ za strateškog partnera.
Kompletan potfolio PANTHEON™ rešenja za upravljanje resursima preduzeća na mts cloud platformi i mts Internet za poslovne korisnike preko najveće optičke mreže u Srbiji stvaraju preduslove za jedinstveno korisničko iskustvo uz garantovan kvalitet usluge (SLA).
DATALAB i Telekom Srbija veruju da će ova saradnja doprineti kreiranju povoljnijeg poslovnog okruženja i olakšati i ubrzati poslovanje i razvoj, posebno u sektoru malih i srednjih preduzeća.

Ne propustite korisne novosti i savete

Ukoliko želite da primate novosti sa korisnim biznis sadržajima iz naše baze znanja, molimo vas da popunite obrazac.

X