Blagajnička rešenja

Specifične potrebe korisnika zahtevaju, da je sistem podržan funkcionalnostima, kojih inače nema u PANTHEON-u. Korisnicima su namenjena brojna dodatna rešenja, koja su napravljena u matičnom Datalabu ili su razvijena od strane nezavisnih razvojnih preduzeća.

PANTHEON RT

PROGRAMSKI PAKET RT JE NAMENJEM PRODAJNOM MESTU U OKVIRU VEĆE MALOPRODAJNE JEDINICE

Zamišljen je kao krajnja tačka veće maloprodajne jednice (POS). Njime se oprema maloprodajno mesto u cilju omogućavanja izdavanja fiskalnog računa, pregleda trenutnog stanja zaliha artikla u maloprodaji te praćenja kupaca u LOYALTY programu.

PANTHEON RE

PROGRAMSKI POSLOVNI PAKET PANTHEON RE JE NAMENJEN VEĆIM MALOPRODAJNIM JEDINICAMA

Zamišljen je kao centralna tačka u maloprodajnim jedinicama sa više blagajni. Te jedinice mogu da primaju robu i da izdaju račune pravnim i fizičkim licima. Omogućava praćenje narudžbine kupaca, izdavanje predračuna, neposredno naručivanje robe dobavljačima i povezivanje narudžbine dobavljačima sa ulaznim računom.

Razlike između RT i RE licence

RT licenca je namenjena samo za rad blagajne i samim tim je prilagođena slabijim računarima. RE licenca je namenjena maloprodajnoj jedinici ili glavnoj blagajni. Pored funkcionalnosti blagajne donosi i dodatne funkcije, koje su potrebne u maloprodaji. U svakoj dislociranoj maloprodajnoj jedinici mora biti barem jedno radno mesto, koje koristi PANTHEON RE. RE licenca kontroliše rad RT blagajne i služi kao centralno mesto za razmenu podataka među blagajnama. Umesto PANTHEON RE kao centralnu tačku u maloprodaji možemo koristiti licence SE, ME ili MF, ali u tom slučaju ne možemo koristiti funkcionalnosti u slučaju prestanka rada mreže.

Razgovarajte sa našim savetnicima.

Više informacija za bolje izbore

Cene programske opreme PANTHEON Retail

Zakup PANTHEON-a (hosting)

Podatke koje unosite u program PANTHEON (npr. fakture, zalihe, računovodstvo, plate, i sl.) su sačuvani u bazi podataka, koja se uglavnom nalaze na posebnom računaru – serveru. Server je uvek aktivan, kako bi podaci uvek bili dostupni, a na server je podešen tako da sprečava mogućnost gubitak podataka (pre svega se misli na izradu sigurnosnih kopija i programske zaštite). PANTHEON Hosting plaćate u sklopu mesečnog paušala i uključuje upotrebu programa, zakonske promene, arhiviranje podataka i zakup servera.

Više o PANTHEON Hostingu

Kupovina PANTHEON-a

Ukoliko se odlučite za kupovinu programa, isti je instaliran na Vaš računar/server i u tom slučaju sami vodite računa za redovne nadogradnje programa na nove verzije (zakonske promene i nove funkcionalnosti), kao i za arhiviranje podataka. Kupovina je izmirena u jednokratnom iznosu, program postaje Vaše vlasništvo, dok se jednom godišnje obračunava nadogradnja (osvežavanje) programa.

* Licenca RT nije samostalna i može se koristiti u kombinaciji s licencama RE, SE, ME, MF. Licenca RT je dopunjena osnovnim verzijama PANTHEON-a, od licence RE ka višoj verziji, gde je potrebno povezivanje POS blagajne.

Popričajmo o tome kako da pojednostavimo vaše poslovanje.

X