Nagrade, sertifikati i partnerstva

Datalab sa ponosom može da se pohvali brojnim nagradama koje potvrđuju, da smo dugogodišnjim radom i neprestanim poboljšanjima dospeli u sam vrh poslovnih informacionih rešenja. Najviša priznanja smo osvojili kako na slovenačkom tako i na međunarodnim takmičenjima.

Nagrade

Zlatna medalja AGRA 2014

Zlatna nagrada na 52. Međunarodnom Poljoprivrednom sajmu AGRA u kategoriji (novi) proizvodi domaće proizvodnje.
Nagrada EuroCloud 2014

Nagrada EuroCloud 2014

Stručna komisija je ovo priznanje u kategoriji najbolje upotrebe cloud usluga, dodelio upravo nama, Datalabu, za PANTHEON Farming, odnosno za inovativnu upotrebu mobilne aplikacije PANTHEON Farming Mobile.
Priznanje Feniks 2014

Priznanje Feniks 2014

Datalab je u februaru 2014, dobilo priznanje Feniks, od Bisnode-a, na osmoj prodajnoj konferenciji Sales Summit. Bisnode je prvi put delio priznanje onim kompanijama, koja su se našla u finansijskoj krizi, a da su vrlo brzo opet stali na noge.
Zlata medalja AGRA 2013

Zlatna medalja AGRA 2013

Na 51. Međunarodnom Poljoprivrednom sajmu, PANTHEON Farming je osvojio zlatnu nagradu za procenu mašina i opreme.
European Seal of e-Excellence 2013

European Seal of e-Excellence 2013

Primili smo srebrnu nagradu European Seal of e-Excellence za PANTHEON Farming. Nagradu dodeljuje – The Forum of e-Excellence za inovativna rješenja.
Oracle partner leta 2010

Oracle partner leta 2010

U slovenačkoj filijali Oracle, zaključili smo poslove sa njihovim partnerima.
Najboljše letno poročilo 2009

Najbolji godišnji izveštaj 2009

U novembru 2010, Privredna komora Slovenije je dodeljivala nagrade kompanijama i finansijskim ustanovama za najbolji godišnji izveštaj za tu godinu. Datalab Tehnologije je osvojilo nagradu u kategoriji malih i srednjih preduzeća.
Najboljše letno poročilo 2009

Naj e-rešenja i Naj e-preduzeća 2008

Na konkursu za Naj e-rešenja i Naj-e preduzeća, koja je 2008. godinu organizovala Javna agencija za preduzetništvo i strane investicije (JAPTI), zajedno sa slovenačkom Privrednom komorom, Udruženjem za informatiku i telekomunikacije i Ministarstvo za visoko obrazovanje, nauku i tehnologiju – Direkcija za informaciono društvo, dodelilo je preduzeću Datalab dve nagrade. Na osnovu pregleda efikasnosti rešenja e-poslovanja registrovanih preduzeća nagradili su najbolje e-aplikacije, odnosno integrisana e-rešenja, od kojih smo dobili zlatnu nagradnu Naj e-rešenja 2008, u kategoriji malih preduzeća za sistem PANTHEON. U okviru nagrade za Naj e-preduzeće, organizatori su izabrali ona preduzeća, koja su bila posebno uspešna u uvođenju i daljem korišćenju e-poslovanja za svoje poslovne procese. U kategoriji malih preduzeća, dobili smo srebrnu nagradu Naj e-preduzeće u 2008 za uvođenje e-poslovanja.
European Seal of e-Excellence 2013

European Seal of e-Excellence 2008

Datalab je na CeBitu 2008 dobio prestižnu nagradu European Seal of Excellence, koju dodeljuje E-Accelerator. Datalab je prva slovenačka kompanija kojoj je uspelo da dobije ovo priznanje. European Seal of Excellence se dodeljuje evropskim IT kompanijama, koji svojim inovatnim i kvalitetnim rešenjima u marketingu se jasno izdvajaju od drugih, među pobednicima mogu se naći kompanije kao što je Nokia, Strato, Alcatel i drugi.
Oracle EE & CIS partner leta 2007

Oracle EE & CIS partner godine 2007

Datalab je izabran u aprilu 2007 za Oracle partnera na području “Oracle EE & CIS Partner”. Datalab je prvo preduzeće iz celog regiona, koje je dobilo tu prestižnu nagradu. Ovo je ujedno i pokazatelj da Oracle gleda na PANTHEON kao vodeće ERP rešenje za mala i srednja preduzeća u ovom regionu.
Uvrstitev v ožji izbor Netko 2006

Rangiranje u najuži izbor Netko 2006

Netko je nagrada za najbolji poslovni i administrativni sajt u Sloveniji, i dodedljuje je Privredna komora Slovenije u saradnji sa Ministarstvom za visoko školstvo, nauku i tehnologiju. Datalab se u oktobru 2006 uvrstio među finalistie u kategoriji korporativnih prezentacija (MSP).
PC Chip PUN POGODAK 2005
PANTHEON jeuhrvatskom časopisu PC Chip dobio najvišu ocenu na testiranju računovodstvenog softvera. Časopis navodi, između ostalog, da je “[…] Datalab pronašao koncept koji bi trebalo da postane standard u ovoj oblasti […]”. PANTHEON je proglašen pobednikom testa i dobio ocenu 10/10.
Posebno priznanje JISA 2004

Specijalno priznanje JISA 2004

Srpski JISA (Jedinstveni Informatički Savez Srbije i Crne Gore) je godine 2004 nagradio Datalab sa specijalnom nagradom za izuzetna IT rešenja u oblasti baze podataka PANTHEON.
Finalist izbora Najboljši na Infosu 1999-2002

Finalista izbora Najbolji na Infosu 1999-2002

INFOS je bio centralni događaj Slovenije u oblasti informacionih tehnologija, na kojem je svake godine učestvovalo više od 100 izlagača, koji su predstavljali najnovije tehnološke usluge.

 

Sertifikati

 

Usklađenost sa Slovenačkim Računovodstvenim Standardima (SRS)Usklađenost sa Slovenačkim Računovodstvenim Standardima (SRS)

Usklađenost sa Slovenačkim Računovodstvenim Standardima (SRS)

 

Slika >

 

Usklađenost sa preporukama Međunarode organizacije revizora informacionih sistema (ISACA)

Usklađenost sa preporukama Međunarode organizacije revizora informacionih sistema (ISACA)

 

Slika >

 

Usklađenost s Međunarodnim Standardima Računovodstvenog izveštavanja (MSRP)

Partnerstva

Microsoft Certified Partner
IBM Business Partner
Oracle Partner
bizBox Partner
X