,

Rad od kuće – promena poslovnih navika

10 Nov 2020

Ako radite od kuće, rešenje za lako upravljanje dokumentima je uvođenje DMS-a u vaše poslovanje

Trenutna situacija sa korona virusom primorala je kompanije da rade drugačije. Kako je rad sa udaljenih lokacija postao nova realnost za većinu pojedinaca, suočavamo se sa izazovima kako efikasno upravljati i pratiti dokumentaciju. Pritom, kompanije često imaju problema i sa potpisivanjem dokumenata, deljenjem dokumenata, zakasnelim uplatama ili čak kršenjem ugovora. Uprkos zvanično proglašenoj pandemiji i smanjenju broja kontakata, zaposleni često moraju da dođu u kancelariju zbog potrebe da štampaju, potpisuju i dostavljaju papirne dokumente.

Trenutna situacija je definitivno stavila u prvi plan pitanje kako osigurati efikasnu razmenu informacija i zvaničnih dokumenata. Međutim, ove pretnje i ograničenja mogu se videti kao nove mogućnosti. Pravo je vreme za povećanje upotrebe automatizacije i prelazak na sisteme za elektronsko upravljanje dokumentima – PANTHEON DMS.

Implementacijom PANTHEON DMS sistema u vaše poslovanje, ne samo da oslobađate vreme koje vam je trebalo za dugotrajno upravljanje dokumentacijom, već možete bolje da se brinete o zaposlenima, a istovremeno smanjujete rizik od kašnjenja prilikom kritičnih procesa u kompaniji.

Verovatno se pitate koliko će se lako rešenje prilagoditi specifičnom načinu rada vaše kompanije? PANTHEON DMS se lako prilagođava postojećim poslovnim procesima u vašoj kompaniji bez potrebe za promenom načina rada.

Pored pomenutih prednosti, sistem omogućava brzu, efikasnu i sigurnu razmenu dokumenata i osigurava da nema nepotrebnih kontakata između zaposlenih.

Istovremeno nudi neke dodatne pogodnosti:

  • Održivost – Ovo je jedna od ključnih karakteristika društvene odgovornosti preduzeća, koja sve više predstavlja trend budućnosti poslovanja.
  • Digitalizacija procesa – omogućava kompaniji da efikasnije upravlja procesima, nadgleda sve aktivnosti i smanjuje vreme koje zaposleni troše na rutinske zadatke
  • Brzina i udobnost – Koristeći sistem, zaposleni mogu odmah da prime, odobre i potpišu dokumente bez fizičkog odlaska u kancelariju.

Za pravilnu implementaciju PANTHEON DMS sistema, veliki akcenat je na sledećim aspektima:

  • sigurnost razmene podataka,
  • automatizacija protoka dokumentacije,
  • brzo upravljanje dokumentima,
  • ušteda troškova zbog pojednostavljene logistike,
  • smanjena upotreba papira i potrošnog materijala za fotokopir aparate i arhiviranje dokumenata,
  • optimizacija poslovnih procesa i pojednostavljenje skladištenja arhiviranih dokumenata,
  • integracija sa PANTHEON poslovnim programom zbog obezbeđivanja interne razmene dokumenata.

PANTHEON DMS je efikasan alat dizajniran da pojednostavi daljinsko upravljanje i smanji nepotrebne kontakte zaposlenih u kancelariji dok rade od kuće. On efikasno rešava probleme usklađenosti sa zakonskim propisima koji se odnose na dokumentaciju. PANTHEON DMS upravlja celokupnim životnim ciklusom dokumentacije.

Ne propustite korisne novosti i savete

Ukoliko želite da primate novosti sa korisnim biznis sadržajima iz naše baze znanja, molimo vas da popunite obrazac.

X