Datalab Akademija

U okviru naših aktivnosti Datalab Akademija nudi edukativne programe za partnere i krajnje korisnike PANTHEON-a. Obuke se odvijaju na klasičan i direktan način u prostorijama Datalab Akademije, vođene od strane sertifikovanih konsultanata i putem online aplikacije (webinar). Akademija je nastala da ispuni praznine korisnicima, uzrokovane nedovoljnom poznavanju PANTHEON-a, pružajući im kvalitet za budući samostalni rad.

Aktuelno u Datalab Akademiji

Svakog meseca pripremamo obuke za određene oblasti PANTHEON-a. Obuke su prilagođene početnicima ali i naprednijim korisnicima, i svima onima koji svoje znanje žele da nadograde i utvrde.

Propustili ste neku našu prethodnu obuku ili webinar? Jednostavno naručite snimak i gledajte kad Vama odgovara!

Nadogradite ili osvežite svoje znanje kupovinom video snimaka prethodno održanih obuka. Možete ih naručiti putem online prijave.

Prijave i informacije

WEBINAR (online obuke)

Webinar odnosno online obuka je oblik praćenja edukacije od kuće ili sa radnog mesta. Nema više vožnje i trošenje vremena u putu. Preko ovakvog sistema slušanja edukacije primate sliku i zvuk, a na pauzama ili posle održane obuke se povežete sa predavačem i postavljate mu pitanja na koja želite odgovor.

Više (PDF)

Raspored aktuelnih obuka

oktobar 2017

Opcija sortiranja

24okt10:00- 14:00Edukacija Roba (napredno) + zalihe10:00 - 14:00 WebinarTip događaja :Obuka RS Cena: 166,23 eur + pdv

Više informacija

Za sva dodatna pitanja u vezi raspisanih obuka pozovite:

Jelena Milojević, vođa Datalab Akademije, tel. 011 404 8600

 

jelena.milojevic@datalab.rs
X