Datalab Akademija

U okviru naših aktivnosti Datalab Akademija nudi edukativne programe za partnere i krajnje korisnike PANTHEON-a. Obuke se odvijaju na klasičan i direktan način u prostorijama Datalab Akademije, vođene od strane sertifikovanih konsultanata i putem online aplikacije (webinar). Akademija je nastala da ispuni praznine korisnicima, uzrokovane nedovoljnom poznavanju PANTHEON-a, pružajući im kvalitet za budući samostalni rad.

Aktuelno u Datalab Akademiji

Svakog meseca pripremamo obuke za određene oblasti PANTHEON-a. Obuke su prilagođene početnicima ali i naprednijim korisnicima, i svima onima koji svoje znanje žele da nadograde i utvrde.

Propustili ste neku našu prethodnu obuku ili webinar? Jednostavno naručite snimak i gledajte kad Vama odgovara!

Nadogradite ili osvežite svoje znanje kupovinom video snimaka prethodno održanih obuka. Možete ih naručiti putem online prijave.

WEBINAR (online obuke)

Webinar odnosno online obuka je oblik praćenja edukacije od kuće ili sa radnog mesta. Nema više vožnje i trošenje vremena u putu. Preko ovakvog sistema slušanja edukacije primate sliku i zvuk, a na pauzama ili posle održane obuke se povežete sa predavačem i postavljate mu pitanja na koja želite odgovor.

Raspored aktuelnih obuka

jul 2019

Nema obuka

avgust 2019

Nema obuka

septembar 2019

Nema obuka

Više informacija

Za sva dodatna pitanja u vezi raspisanih obuka pozovite:

Nevena Čkonjević, vođa Datalab Akademije, tel. 011 404 8600

 

X