PANTHEON Cloud

 

Dobrodošli u savremeno računovodstvo!

Pridružite nam se na poslovno-edukativnom događaju 20.06.2017 od 11 sati u prostorijama Regionalne Privredne Komore Subotica.

 

Šta je PANTHEON Cloud?

Usluga PANTHEON Cloud Vam omogućava novi način pristupa podacima i čuvanja istih, a koje unosite u poslovno-informacioni sistem PANTHEON. Podaci više nisu smešteni lokalno na računaru već u cloudu (oblaku), što znači da programu možete pristupiti sa više uređaja, u bilo koje vreme i sa različitih lokacija. U data centru Telekoma Srbija baze podataka korisnika se sigurno čuvaju i dostupne su 24/7.

Tema predavanja je :”Upotreba poslovnog softvera u savremenom računovodstvu- PANTHEON Cloud”

Okupljanje i registracija učesnika traje od 10:30-11:00, predavanje će trajati do 13:00, posle čega sve učesnike očekuje koktel .

Tokom samog predavanja učesnici će imati priliku za razmenu mišljenja sa predstavnicima Telekoma Srbija, i sa stručnim timom Datalab-a.

 Raspored poslovno-edukativnog događaja PANTHEON Cloud

Satnica Program
10:30–11:00 Registracija učesnika
11:00–11:15 Zašto oblak menja sve?, predstavnici Telekoma Srbija i Datalab 
11:15–12:15 Predstavljanje PANTHEON računovodstva u oblaku, Datalab  konsultanti na praktičnim primerima svakodnevnog poslovanja računovodstvenih agencija i njihovih klijenata, kao i kompanija sa internim računovodstvom, pokazaćemo Vam prednosti PANTHEON Cloud:

  • Prednosti zajedničke upotrebe baze podataka. Bez kašnjenja i potreba za prenos podataka.
  • Alati razvijeni posebno za računovođe:  Izvoz u Excel, kalkulator za sumiranje knjiženja, jednostavno sortiranje, grupisanje u tabelama, uvozi računa i knjiženja preko OVD ili iz Excel-a, spajanje – unosni obrazac za PDV, glavna knjiga, upotreba materijala i blagajna, mogućnosti računovodstvenog unosa, kompenzacija, krediti, osiguranja, nabavka osnovnih sredstava, konsolidacija, bilansni ispisi, prilagođavanje postavkama, posebnim zahtevima i više.
  • Dokumentni sistem za računovođe: Arhiviranje skeniranog dokumenta i čuvanje podataka u knjigu pošte. Praćenje zadataka i dokumenata. Proveravanje statusa zadatka. Praćenje zadatka u koracima. Upozorenje za zadatke sa prekoračenim rokom. Dokumente i zadatke u knjigama pošte možemo pratiti, proveravati, potpisati.
  • Prečice za računovođe: Računovodstvena konzola, automatsko knjiženje, raspored automatskog knjiženja, kontrolni ispisi za računovođe.
  • Ušteda vremena i pristup javnim podacima: Uvoz i izvoz podataka na klik.
  • Potpuna kontrola finansijskog stanja preduzeća.
  • Pregled ključnih podataka poslovanja pomoću nadzornih ploča.
  • Planiranje i analiza poslovanja.
12:30–13:00 Oblaci Telekoma Srbija – sigurnost za Vaše poslovanje, predstavnik Telekoma Srbija

Poklon iznenađenje

 

Dominantna vrednost koju dobijamo upotrebom poslovnog softvera u svakodnevnom radu je – VREME. Vreme za analizu i reorganizaciju poslovanja, za širenje baze klijenata, za edukaciju, za porodicu, za odmor i relaksaciju.

U skladu sa tim, jednog, srećnog učesnika poslovno-edukativnog seminara nagradićemo vaučerom u vrednosti vikend boravka za dve osobe u hotelu Izvor u Aranđelovcu!

Kome je događaj namenjen?

Događaj je namenjen osnivačima i  predstavnicima računovodstvenih agencija, i zaposlenim u finansijsko-računovodstvenoj struci kao i ostalim privrednicima, koji se žele upoznati sa savremenim načinom računovodstva, sigurnosti podataka i značajnim mogućnostima uštede novca i vremena!

 

Kontakt i informacije

Telefon 011 404 8600

prodaja@datalab.rs

Rezervišite svoje mesto! Pozovite (011) 404 8600

Pridružite nam se na poslovno-edukativnom događaju 20.06.2017 od 11 sati u prostorijama Regionalne Privredne Komore Subotica.
Dobrodošli u PANTHEON oblake!

Da li ste spremni da Vaše poslovanje podignete na novi nivo?
Dobrodošli u PANTHEON Računovodstvo u oblaku!

Jednostavno

Podatke više ne unosite ručno. Vaše poslovanje će biti brže i konkurentnije.

Brzo

Brži pristup do ažurnih podataka bilo kada i bilo gdje 24/7, priključivanjem na internet.

Povoljno

Minimalna početna investicija i do 85% niži troškovi licenciranja programske opreme.

Sigurno

Svi podaci se čuvaju u data centru, gde je zagarantovana bezbednost.

X