Veruje nam više od 50.000 PANTHEON korisnika!

мар 20, 2017 | Novosti, Opšte teme |

  1. marta 2017 smo u našu zajednicu primili 50.000-tog PANTHEON poslovnog korisnika.

Toliki broj korisnika u regionu jugoistočne Evrope je rezultat upornog rada i poverenja. Vizija da poslovnim korisnicima olakšamo svakodnevicu, i da doprinesemo uspešnom upravljanju njihovih preduzeća, dovela nas je do ove tačke i uveravamo vas da ćemo nastaviti. Izazov za nas je da Pantheon  nastavi da obuhvata još više poboljšanja i inovacija koje proizilaze iz ideja i predloga vas, naših klijenata i partnera.

 

„Izuzetno sam ponosan i srećan, da je naša početna ideja, izrasla iz ličnog, bolnog iskustva  bankrotiranog preduzetnika sa slabom IT podrškom, dovela do danas. U dvadeset godina smo imali prvi Windovs operativni poslovni program, prvi program baziran na sigurnoj i moćnoj SQL bazi sa tehnologijom klijent / server, prvi smo u okviru programa imali obimne pisane instrukcije, prvi video kurseve sa samopomoći, i poslednje, ali ne i najmanje važno, mi smo bili prvi koji su imali poslovni softver u oblaku (2010.) i prvi  smo u saradnji sa nacionalnim Telekomima ponudili rešenja dostupna svima.
Mislim da smo u tim godinama stvorili očekivanja da preduzetnici moraju imati poslovni softver, ali i preduzetničke veštine i sposobnosti. I verujem da su zbog moćnih alata danas preduzetnici u jugoistočnoj Evropi znatno konkurentniji i profitabilniji. Ako pogledamo na pređeni put, 50.000 korisnika je logična posledica posvećenosti inovacijama preduzeća, u svakodnevnom preduzetničkom životu. “

Andrej Mertelj

izvršni direktor, Datalab Tehnologije d.d.

Kompanija Gradba Promet, , koje je dostiglo značajni broj 50.000, je licencu za PANTHEON kupila u partnerskom preduzeću Web Centar iz Makedonije. Kao nagradu  kupac (Nikola Naumov) i prodavac (Zoran Milkov) su dobitnici vikend boravka za dve osobe u  Zagrebu.

Hotel Palace se nalazi u samom centru Zagreba, a je smešten u palati u gradskom parku. Posluje od 1907. godine, kao prvi organizovani hotel u Zagrebu. Danas možete uživati u retro šik atmosferi stvorenoj odabranim nameštajem i enterijerom.
Pored srdačnog prijema, hotel će pripremiti nešto posebno po dolasku, u  želji da svojim gostima  priredi nezaboravno iskustvo.

 

Hotel Palace

Svi zaposleni su 50.000tog korisnika proslavili uz tortu i šampanjac, jer je svako od nas deo priče o uspehu Datalaba.
Posebno, moramo da se zahvalimo svim našim zaposlenima, poslovnim partnerima i, iznad svega, korisnicima koji nam ukazuju poverenje i lojalnost.

5, 50 ili 50.000., bez vas ne bi bilo.

Čast nam je da smo član ovoliko velike Pantheon zajednice. Zajednice, koja će ove godine proslaviti 20 godina postojanja!


Hvala!

X