Počnimo zajedno.

Hajde da razgovaramo o tome kako da unapredite svoj posao.

Tajni adut uspešnih biznisa je pažljivo odabran poslovni program!

Kompanije sa spoljnim računovodstvom

Mala preduzeća i vlasnici preduzeća mogu lako upravljati svojim poslovanjem koristeći osnovne funkcije. Jednostavnim klikom pošaljite dokumente do svog računovođe. Program koji raste sa Vama.

Kompanije sa sopstvenim računovodstvom

Koršćenjem poslovnog programa poslovi u preduzeću biće više standardizovani, sa nižim troškovima i boljom produktivnošću zaposlenih. Kreiran za procese u vašoj kompaniji.

Računovodstveni servisi

Olakšajte svoj rad rešenjima kreiranim specijalno za računovođe: razmenu dokumenata sa klijentima, upravljanje potraživanjima i obavezama, slanje izveštaja državnim institucijama samo jednim klikom, unapred dogovorene izveštaje, poslovne analitike i još mnogo toga…Pouzdan i intuitivan.

Zašto više od 50.000 korisnika veruje PANTHEON-u?

Moram da naglasim da bi teško preživeli završni obračun bez Pantheon-a. Tako da, Bog blagoslovio onaj dan kad smo ga kupili, stvarno je odličan.

YU Spectrum

ERP je bi potreban od onog dana kada smo hteli da imamo neke bolje pokazatelje: ko su nam kupci, gde su nam kupci, šta najviše kupuju i sve ono što nema u klasičnom knjigovodstvenom programu. Ti podaci su nam bili potrebni da bismo znali kako da se bolje pripremimo, da planiramo sledeću sezonu.

Domex doo

Izuzetno pouzdan i kvalitetan program koji svojim korisnicima omogućava veliku preciznost a time i značajnu uštedu vremena u radu. Uz pomoć Pantheona sa lakoćom uspevamo da na efikasan i brz način zadovoljimo visoke zahteve korisnika naših racunovodstvenih usluga, kroz automatizovan sistem rada, ažurnu obradu podataka, kao i kroz sve vrste izveštavanja državnih institucija i menadžmenta naših klijenata.

Nataša Todorović

direktor Denex doo

X