Poslovanje u skladu sa zakonodavstvom

ERP sistem je živ organizam, koji mora da se menja i prilagodi. Samo promene u zakonu zahtevaju neprestano obnavljanje programske opreme.
Osveževanje programa PANTHEON Enterprise
Iz ovih razloga, program je potrebno nadograđivati (osvežavati) novim verzijama. Osvežavanje PANTHEON-a se vrši putem interneta, nadograđuje se najmanje jednom u tri meseca, ukoliko su na raspolaganju nove verzije programske opreme sa popravkama, promenama i poboljšanjima. Pored značajnih promena u zakonodavstvu (npr. promena u obračunu PDV-a, uvođenje fiskalizacije), program se ažurira na isti dan.
Kako bi nadogradnja korisniku bila što bezbolnija, ceo postupak osvežavanja je automatski i vrši se preko interneta. Vaši podaci su pri nadogradnji obezbeđeni i sigurni!
Stručno osoblje u Datalab razvoju brine za poboljšanja u programu, ćerke preduzeća i pregled zakonodavstva u skladu sa promenama, osvežavaju program i prevode ga na lokalni jezik. Ovako je program uvek ažuriran.

Ugovor o nadogradnji

Sistem PANTHEON je potrebno nadograđivati najnovijim verzijama. Na nadogradnju imate pravo ako imate sklopljen ugovor o nadogradnji (osvežavanje programa).

Pozovite (011) 404 8604

Pozovite nas da zajedno izaberemo odgovarajuće rešenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašem preduzeću!
X