PANTHEON konferencija 2019

Digitalizacija 2019 u praksi

O PANTHEON konferenciji

PANTHEON konferencija je od 2004. godine najveći poslovno–edukativni događaj PANTHEON zajednice. Od svog osnivanja pa sve do danas brojimo više od 5000 učesnika u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji. Na konferenciji će PANTHEON i gostujući stručnjaci imati priliku da predstave novosti u programu kao i aktuelne teme u zakonodavstvu i ekonomiji.

Događaj je takođe odlična prilika za razne poslovne susrete i umrežavanje. Svake godine, mnogi partneri i sponzori mogu se predstaviti pre, za vreme i nakon događaja, i na taj način stvoriti nove poslovne prilike.

2017

Međunarodna PANTHEON konferencija, 16–17.11.2017, Portorož

Dvadesetogodišnjicu kompanije Datalab proslavili smo 16. i 17. novembra 2017. u Grand hotelu Bernardin u Portorožu.

Glavni cilj konferencije bio je da prokažemo efikasne metode i korake ka uspešnoj digitalnoj transformaciji. Pridružilo nam se više od 350 učesnika, koji su mogli da čuju savete za uspešnu digitalnu transformaciju u 36 zanimljivih predavanja.

Počasni gost konferencije bio je profesor Joe Peppard, stručnjak za digitalnu transformaciju preduzeća.

Jubilarni događaj završili smo glamuroznom holivudskom zabavom, na kojoj smo se uz dobru hranu i piće do dugo u noć zabavljali i plesali u društvu benda Tabu i maestralnih Koncert majstora iz Srbije.

10. PANTHEON konferencija, 24.1.2017, Ljubljana

U hotelu AustriaTrend u Ljubljani 24. januara 2017. godine održana je 10. PANTHEON konferencija na kojoj je prisustvovalo više od 300 prijavljenih učesnika, sponzora i predavača.

U uvodnom delu konferencije „Efikasnost i novi poslovni model„, brojni gosti i stručnjaci iz Datalaba, predstavili su osnovne gradivne elemente PANTHEON X u poslovanju 4.0 od prodaje preko nabavke do rezervnih procesa.

U nastavku programa održano je preko 20 različitih PANTHEON radionica i stručnih predavanja. Partneri su demonstrirali rešenja vezana za PANTHEON u okviru savetodavnog programa i u okviru izložbenih mesta.

Konferenciju smo završili tako što smo se sladili uz ogromnu tortu povodom desetogodišnjice PANTHEON konferencije.

2015

9. PANTHEON konferencija, 19.11.2015, Ljubljana

19. Novembra, u hotelu Four Points u Ljubljani, održana je 9. PANTHEON konferencija na temu „Efikasnost, mobilnost i prelomne promene„, na kojoj je prisustvovalo više od 300 učesnika, sponzora i predavača.

Pored brojnih predavanja na temu noviteta i zakonskih promena u programu, sa akcentom na predstojeće mobilne blagajne, predstavili smo i novu generaciju informacionog sistema PANTHEON X.

Zajedno sa Telekomom Slovenija, predstavili smo i Mobilne blagajne, koje su razvili stručnjaci iz obe kompanije i koji omogućava preduzećima i preduzetnicima sigurne, jednostavne, pouzdane i transparentne gotovinske transakcije u uslužnim delatnostima, u prodavnicama, kancelarijama ili na terenu.

Na događaju smo imali priliku da čujemo brojne PANTHEON i gostujuće stučnjake, između ostalog i g. Sebastijana Prepadniku iz FURSa, dr Branku Mayrju, dekanku iz VŠR, dr Jaki Vadnjalu i mnoge druge.

2014

8. PANTHEON konferencija, 5.6.2014, Ljubljana

8. PANTHEON konferencija na temu „Oblaci, cevi i ponekad munja“ održana je 5. juna 2014. godine u hotelu Mons u Ljubljani. Na konferenciji nam se pridružio veliki broj uglednih gostiju: Mr. Dušan Zupančič, direktor Udruženja za informatiku i telekomunikacije, GZS, mag. Aleksandra Miklavčič, generalna direktorka Uprave za javna plaćanja Republike Slovenije i gđa. Alenka Kovač Arh, sekretar GDU-a, Poreska kontrola i Međunarodna razmena informacija i registar, koja je predstavila temu „Kako se maksimizira upotreba e-trgovine u Sloveniji?“

Sledio je okrogli sto za računovodstvene servise: »Da li ste spremni da sa nama investirate u bolje sutra?«. .

U nastavku ovog najvažnijeg poslovnog-edukativnog događaja, brojni Datalab konsultanti i gosti održali su radionice i predavanja o radu u PANTHEON-u, ali i iz niza drugih oblasti – računovodstvo, e-trgovina, porezi, prodaja, itd.

Konferenciju je finansijski, materijalno i moralno podržalo više od 20 sponzora i partnera. Sponzori su se predstavili u okviru konferencijskih konsultantskih radionica u okviru svojih izložbenih prostora, u kratkim prezentacijama i u obliku stručnih vesti na sajtu konferencije. Uz njihovu pomoć smo e-biznisom i informacionim tehnologijama oduševili 300 učesnika konferencije.

2012

7. PANTHEON konferencija, 7.6.2012. Termana, Laško

7. PANTHEON konferencija kompanije Datalab, na temu „Aktivno znanjem do izlaza iz ekonomske i finansijske krize“ održana je 7. juna u Thermani, Laško. Izvršni direktor Datalaba, Andrej Mertelj, zajedno sa svojim kolegama, predstavio je inovacije u PANTHEON poslovnom programu u prothodnoj godini, nakon čega je usledio okrugli sto: „Kakve prednosti preduzetnici mogu koristiti u trenutnoj ekonomskoj situaciji?“ Moderator: Edita Cetinski Malnar, urednik i voditelj emisije Prava ideja na RTV Slovenija.

U nastavku događaja održana su predavanja o radu sa PANTHEONom, kao o mnogim drugim oblastima – računovodstvo, proizvodnja, poslovanje, porezi, prodaja, itd.

PANTHEON konferencija bila je upotpunjena dobrotvornom akcijom »Morski volumen« . Naime, Datalab je, zajedno sa poslovnim partnerima i brojnim korisnicima PANTHEON-a, za tri meseca prikupio 7.677 €, čime je omogućeno da svih 60 učenika Omladinskog doma Malči Belič ima nezaboravno letovanje.

Andrej Mertelj predao je simbolični ček upravnici doma Olgi Rupnik Krže. Završetak dobrotvorne akcije, koji se poklopio sa petnaestogodišnjicom kompanije Datalab, ispraćen je sjajnim muzičkim nastupom simpatične Alenke Godec.

2011

6. PANTHEON konferencija, 1.–2.6.2011. Bled

Od 1. do 2.6.2011. smo na Bledu realizovali 6. PANTHEON konferenciju. Razgovarali smo o formulama za uspeh u međunarodnom poslovanju. Počasni gost konferencije bio je g. Janez Škrabec, direktor firme Riko Hiše d.o.o.

U nastavku programa (prvog i drugog dana) posvetili smo se razumevanju i pravilnoj implementaciji ZPREZP-a i ZDDV-1D, promenama u PANTHEON-u zbog novih zakona i brojnim zanimljivim temama iz područja PANTHEON-a, poduzetništva i računovodstva.

Događaj smo prvi dan zaključili odličnom zabavom i večerom na predivnom Bledskom jezeru.

2004–2010

1., 2., 3., 4. i 5. PANTHEON konferencija, Portorož

PANTHEON konferencija kao edukativni događaj rasla je sa razvojem PANTHEON-a i njegovim sve većim brojem korisnika. .

Od prijatnog druženja i susreta sa partnerima, događaj je polako postao najveći PANTHEON događaj godine. Tokom prvih nekoliko godina, više od 200 učesnika je prisustvovalo brojnim predavanjima i opuštenoj žurci na večernjim događajima.

Događaj je, međutim, ubrzo dobio međunarodni karakter, pa se pored događaja u Sloveniji, događaj sada održava i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji.

Pretvorite podatke u profit!

Kontakt

Datalab SR d.o.o.
Bul. A. Čarnojevića 99v
11070 Novi Beograd
T (011) 404 8600
F (011) 404 8608
info@datalab.rs

X