Međunarodna PANTHEON konferencija 2017

Digitalna transformacija sa PANTHEON‑om

Grand hotel Bernardin, Portorož
16.–17. novembar 2017

Večernja zabava u stilu zlatnih godina Hollywooda

U septembru ove godine, Datalab slavi 20 godina postojanja. Ovaj veliki jubilej biće proslavljen tematskom zabavom, koja će biti organizovana u stilu glamuroznog Hollywooda 20-ih godina prošlog veka.

Zabava će se održati u prelepoj Smaragdnoj dvorani Grand hotela Bernardin. Uživaćemo do jutarnjih časova u prijatnom druženju, dobroj hrani, piću i muzici.

Susret, zapisan u zvezdama

Međunarodna PANTHEON konferencija je događaj koji jednostavno ne smete da propustite.

Živa muzika i ples

Za dobru atmosferu biće zadužena grupa TABU (u akustičnom izvođenju) i glamurozni Koncert majstori iz Srbije. Događaj će upotpuniti i DJ, koji će omogućiti da luda žurka, praćena svetlosnim efektima traje do jutra.

Fotografisanje sa zvezdama

Maskirajte se u svoju omiljenu holivudsku zvezdu, prošetajte crvenim tepihom, i slikajte se sa holivudskim ikonama – Merilin Monro, Čarli Čaplinom, …

Vrhunska hrana i piće

Odlična zabava, animacija, muzika i glamur biće zaokruženi ukusnom hranom i pićem. Ekipa Grand hotela Bernardin će se pobrinuti za vaš »zvezdani« osećaj.

Mesto održavanja konferencije

Grad hotel Bernardin

Prestižni hotel sa pet zvezdica se nalazi na jednom od najlepših delova slovenske obale, između mesta Portorož i Piran. U njemu se nalazi najveći kongresni centar u Sloveniji, poseduje vrhunski wellness centar, zatvoren bazen sa morskom vodom i luksuznom zasebnom plažom. Svaka soba ima balkon sa pogledom na more.

= Mapa puta

Više informacija

Ukoliko vas interesuje bilo šta vezano za konferenciju, prijavu ili program pošaljite nam pitanje putem e-maila. Rado ćemo odgovoriti.

Pretvorite podatke u profit!

Kontakt

Datalab SR, d.o.o.
Bulevar Arsenija Čarnojevića 99v
11070 Novi Beograd
T (011) 404 86 00
info@datalab.rs

X