Međunarodna PANTHEON konferencija 2017

Digitalna transformacija sa PANTHEON‑om

Grand hotel Bernardin, Portorož
16.–17. novembar 2017

Partners and sponsors

Keystone partner

Gold sponsors & partners

Silver sponsors & partners

Bronze sponsors & partners

Sponsors & partners

Exclusive material sponsor
from Serbia

Material sponsors & partners

Content sponsors & partners

Poslovni sastanak – Match & Meet

Manto je kompanija specijalizovana za planiranje i menadžment.

Organizujte poslovni sastanak sa Manto i RoLAN kako biste saznali sve o Manto Insight rešenju:

Rešenje za probleme u projektno orijentisanim kompanijama::

 • Olakšava planiranje i koordinaciju radova.
 • Izvođači primaju zadatke sa rokovima i svu potrebnu dokumentaciju direktno na svoje mobilne uređaje i računare.
 • Redukuje (i gotovo potpuno eliminiše) potrebu za e-poštom i telefonskom komunikacijom tokom projekata.
 • Dnevni pregled troškova projekata.
 • Integracija sa softverskim paketom Datalab PANTHEON ERP Više

The stroka.si group (Stroka produkt d. o. o.) je vodeća kompanija za pružanje usluga na putu ka digitalnoj transformaciji. Stručnjaci za implementaciju rešenja koja firmama omogućavaju digitalizaciju svojih procesa i poslovanja. 54 stručnjaka pokrivaju poslovna, web i mobilna rešenja, integracije sistema za više od 1000 klijenata. Imaju stručni tim za programiranje sa posebnim razvojnim odeljenjem (DCC).

Dogovorite poslovni sastanak sa njima i saznajte više o njihovim rešenjima koja će proizvodnim preduzećima omogućiti pregled i postizanje povezivanja poslovnih procesa. To uključuje sve od narudžbina i naplate, računovodstva, plata, praćenja učinkovitosti procesa, poslovne analitike, i još toga Više.

TIS Group sa sedištem u Zagrabu, Hrvatska, i sa subsidarijama u Sloveniji i Velikoj Britaniji. Kompanija zapošljava više od 130 dobro obrazovanih stručnjaka u raznim industrijama (državne institucije, osiguranje, telekomunikacije, itd.).

Dogovorite poslovni sastanak kako biste saznali kako digitalizovati dokumentaciju – upravljanje i vrste e-potpisa. Saznajte više o SignificantXyzmo rešenju, koje omogućava fleksibilno i jednostavno upravljanje e-potpisom i još mnogo toga Više.

ŽEJN Group je međunarodni pružalac rešenja za podatke i dokumentaciju koji su trenutno aktivni u Sloveniji i Nemačkoj.

Dogovorite poslovni sastanak sa njima i saznajte više o njihovom PANTHEON Shake rešenju. Omogućava korisnicima digitalizaciju podataka pomoću OCR tehnologije, kao i internog upravljanja procesima, kao što je likvidacija računa, plata, bolovanja, putovanja, pošte, osiguranja i upravljanja kvalitetom, arhiviranje podataka i još mnogo toga.PANTHEON ShakeSpeare dodatno omogućava digitalno uprvljanje podacima i informacijama, prilagodljivo modeliranje i prilagođavanje procesa. Uz to, možete pristupiti podacima putem interneta, komunicirati sa drugim povezanim korisnicima i još mnogo toga. Više.

Prijava za poslovni sastanak:

 • Vaše informacije

 • Odaberite partnera za sastanak.
  Ukoliko želite da se sastanete sa više partnera, popunite formu za svakog pojedinačno.
 • Unesite vreme kada želite da se sastanete sa partnerom na Konferenciji. Unesite datum (16 ili 17 Novembar) kao i vreme sastanka.
  Primer: 16 Novembar u 11:15.
  Note: Manto is only available for meetings on 16 November 2017.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Postanite sponzor

Konferencija je najveći PANTHEON poslovni događaj od 2004. godine. Do 2017. godine prisustvovalo je ukupno 4.800+ učesnika iz 7 država Adriatik regije. Događaj predstavlja sjajnu priliku za strateško povezivanje, povećanje prepoznatljivosti, kao i za stvaranje novih poslovnih mogućnosti. Veruju nam mnogobrojne uspešne i priznate kompanije u regionu!

Pozivamo vas da učestvujete u stvaranju međunarodne PANTHEON konferencije 2017, koja će se održati 16. i 17. novembra 2017. u Grand hotelu Bernardin u Portorožu.

Na do sada najvećoj PANTHEON konferenciji, očekujemo više od 500 korisnika i partnera iz cele Adriatik regije. Glavna tema konferencije – Digitalna transformacija sa PANTHEON-om – predstavlja aktuelnu i suštinsku platformu za uspešno vođenje modernih kompanija.

Postanite sponzor i partner događaja!

Najveći

edukativni i poslovni događaj PANTHEON zajednice

Portorož

Izuzetna lokacija uz more, Grand hotel Bernardin

Poslovno i društveno povezivanje

sa donosiocima odluka, partnerima i korisnicima iz cele Adriatik regije

2

dana

20

godina duga tradicija

500+

očekivanih učesnika

4,4

index zadovoljstva (1-5)

»Mi, iz Špica Grupe smo bili veoma zadovoljni organizacijom PANTHEON konferencije. Ovaj događaj nam je omogućio povezivanje sa donosiocima odluka iz različitih kompanija, i nakon nekoliko meseci primili smo upite za naše rešenje. PANTHEON konferencija je jedan od retkih događaja za koji možemo sa sigurnošću da tvrdimo da vredi.«

Marija Jakopin

vođa marketinga, Špica Group

»PANTHEON konferencije su jedan od najboljih događaja u širem regionu. Oduševljeni smo profesionalnom organizacijom, učestvujemo svake godine, i družimo se sa potencijalnim kupcima i strateškim partnerima. Kroz značajno povećanje prodaje naša investicija se isplati, i takođe nam omogućava da bolje razumemo predstojeće promene i da ostvarimo nove saradnje. Jednom rečju, fenomenalno.«

Ernest Žejn

direktor, Žejn d.o.o.

Više informacija

Ukoliko vas zanima bilo šta vezano za konferenciju, prijavu ili program, pošaljite nam e-mail. Rado ćemo odgovoriti.

Pretvorite podatke u profit!

Kontakt

Datalab SR, d.o.o.
Bulevar Arsenija Čarnojevića 99v
11070 Novi Beograd
T (011) 404 86 00
info@datalab.rs

X