Međunarodna PANTHEON konferencija 2017

Digitalna transformacija sa PANTHEON‑om

Grand hotel Bernardin, Portorož
16.–17. novembar 2017

Postanite sponzor

Konferencija je najveći PANTHEON poslovni događaj od 2004. godine. Do 2017. godine prisustvovalo je ukupno 4.800+ učesnika iz 7 država Adriatik regije. Događaj predstavlja sjajnu priliku za strateško povezivanje, povećanje prepoznatljivosti, kao i za stvaranje novih poslovnih mogućnosti. Veruju nam mnogobrojne uspešne i priznate kompanije u regionu!

Pozivamo vas da učestvujete u stvaranju međunarodne PANTHEON konferencije 2017, koja će se održati 16. i 17. novembra 2017. u Grand hotelu Bernardin u Portorožu.

Na do sada najvećoj PANTHEON konferenciji, očekujemo više od 500 korisnika i partnera iz cele Adriatik regije. Glavna tema konferencije – Digitalna transformacija sa PANTHEON-om – predstavlja aktuelnu i suštinsku platformu za uspešno vođenje modernih kompanija.

Postanite sponzor i partner događaja!

Najveći

edukativni i poslovni događaj PANTHEON zajednice

Portorož

Izuzetna lokacija uz more, Grand hotel Bernardin

Poslovno i društveno povezivanje

sa donosiocima odluka, partnerima i korisnicima iz cele Adriatik regije

2

dana

20

godina duga tradicija

500+

očekivanih učesnika

4,4

index zadovoljstva (1-5)

»Mi, iz Špica Grupe smo bili veoma zadovoljni organizacijom PANTHEON konferencije. Ovaj događaj nam je omogućio povezivanje sa donosiocima odluka iz različitih kompanija, i nakon nekoliko meseci primili smo upite za naše rešenje. PANTHEON konferencija je jedan od retkih događaja za koji možemo sa sigurnošću da tvrdimo da vredi.«

Marija Jakopin

vođa marketinga, Špica Group

»PANTHEON konferencije su jedan od najboljih događaja u širem regionu. Oduševljeni smo profesionalnom organizacijom, učestvujemo svake godine, i družimo se sa potencijalnim kupcima i strateškim partnerima. Kroz značajno povećanje prodaje naša investicija se isplati, i takođe nam omogućava da bolje razumemo predstojeće promene i da ostvarimo nove saradnje. Jednom rečju, fenomenalno.«

Ernest Žejn

direktor, Žejn d.o.o.

Više informacija

Ukoliko vas zanima bilo šta vezano za konferenciju, prijavu ili program, pošaljite nam e-mail. Rado ćemo odgovoriti.

dlacademy@datalab.rs

Pretvorite podatke u profit!

Kontakt

Datalab SR, d.o.o.
Bulevar Arsenija Čarnojevića 99v
11070 Novi Beograd
T (011) 404 86 00
info@datalab.rs

X