Međunarodna PANTHEON konferencija 2017

Digitalna transformacija sa PANTHEON‑om

Grand hotel Bernardin, Portorož
16.–17. novembar 2017

Vaša digitalna transformacija je neizbežna.

Digitalizacija je već duže vreme u vazduhu. Sada znamo da to nije samo hir, već opšte prisutan trend koji kompanije ne smeju zanemariti.

Organizacije širom sveta žure kako bi uhvatile voz digitalizacije, često ne znajući šta to zapravo znači. Neretko se traži samo „promena radi promene“, međutim digitalna transformacija kompanija nije samo transformacija u smislu korišćenja i usvajanja novih tehnologija. To je poslovni izazov koji zahteva promene u organizacijskoj kulturi, ljudima, poslovnim procesima i poslovnim modelima.

Digitalna transformacija je takođe proces razvoja novih odnosa sa korisnicima, i razumevanja njihovih potreba. Korisnici žele izvrsno digitalno i humano iskustvo. Ako ne evoluirate, izumrećete.

Prijavite se za međunarodnu PANTHEON konferenciju, koja će se održati 16. i 17. novembra 2017 u Grand hotelu Bernardin u Portorožu.

Glavni cilj ovogodišnje konferencije je predstavljanje učinkovitih metoda i koraka na putu do uspešne digitalne transformacije sa PANTHEON-om.  Verujemo, da ćete sa sobom poneti barem jednu ideju koju ćete odmah moći da primenite u vašoj radnoj praksi!

Susret, zapisan u zvezdama

Međunarodna PANTHEON konferencija je događaj koji jednostavno ne smete da propustite.

Cene za ranije prijave

sve uključeno po ceni već od 229,23 EUR/osobi

Noćenje, hrana, kotizacija … proverite šta je sve uključeno u cenu!

Da li ćete preživeti »digitalni darvinizam«?

Upoznajte se sa 7 važnih koraka kako preživeti »digitalni darvinizam«, a za više korisnih saveta posetite nas na konferenciji!

88 % preduzeća prolazi kroz digitalnu transformaciju, a samo njih 25 % zna zašto.

Brian Solis

glavni analitičar, Altimeter Group

ODBIJANJE PROMENA

OSTAJANJE U ZONI KOMFORA

NAPREDAK

Postanite sponzor

»Mi u Špica Grupi smo bili veoma zadovoljni organizacijom PANTHEON konferencije. Ovaj događaj nam je omogućio povezivanje sa donosiocima odluka iz različitih kompanija, i nakon nekoliko meseci primili smo zahteve za naše rešenje. PANTHEON konferencija je jedan od retkih događaja za koji možemo sa sigurnošću da tvrdimo da vredi.«

Marija Jakopin

vođa marketinga, Špica Group

»PANTHEON konferencije su jedan od najboljih događaja u širem regionu. Oduševljeni smo profesionalnom organizacijom, učestvujemo svake godine, i družimo se sa potencijalnim kupcima i strateškim partnerima. Kroz značajno povećanje prodaje naša investicija se isplati, i takođe nam omogućava da bolje razumemo predstojeće promene i da ostvarimo nove saradnje. Jednom rečju, fenomenalno.«

Ernest Žejn

direktor, Žejn d.o.o.

Postanite sponzor

Pozivamo vas da učestvujete u stvaranju međunarodne PANTHEON konferencije 2017. Postanite naš sponzor i partner događaja!

PANTHEON konferencija je događaj koji jednostavno ne smete propustiti!

»Ja sam redovan posetilac PANTHEON konferencija i obeležavam ih crvenom bojom u kalendaru. PANTHEON konferencija mi puno znači kako sa profesionalnog, tako i sa društvenog aspekta. Osim kvalitetnih predavanja, omogućava mi sticanje novih poslovnih i prijateljskih veza. Ostaću redovan posetilac budućih konferencija, i željno ih isčekujem!«

Darja Pirš

direktorka, Pirma d.o.o.

»Iskrene pohvale Datalab-u i odličnom timu za organizaciju PANTHEON konferencije. PANTHEON konferencija je veoma koristan, kreativan i zabavan događaj, koji pored konzistentne poruke, uključuje i vizuelne elemente. Nama, učesnicima konferencije i korisnicima programa PANTHEON, uvek prenesu kvalitetan sadržaj, što nam olakšava i skraćuje rad. Preporučujem!«

Suzana Stanisavljević

produktni vođa, Xenon forte d.o.o.

Susret koji je zapisan u zvezdama!

PANTHEON konferencija je događaj koji mnogi redovno posećuju i uvek se rado vraćaju. Budite među njima i Vi!

Mesto održavanja konferencije

Grad hotel Bernardin

Prestižan hotel sa pet zvezdica, nalazi se na jednom od najlepših delova slovenske obale, između mesta Portorož i Piran. U njemu se nalazi najveći kongresni centar u Sloveniji, poseduje vrhunski wellness centar, zatvoren bazen sa morskom vodom i luksuznu privatnu plažu. Sve sobe imaju zaseban balkon sa pogledom na more.

= Mapa

Više informacija

Ukoliko Vas zanima bilo šta u vezi sa konferencijom, prijavom ili programom, pošaljite nam e-mail. Rado ćemo odgovoriti.

Pretvorite podatke u profit!

Kontakt

Datalab SR, d.o.o.
Bulevar Arsenija Čarnojevića 99v
11070 Novi Beograd
T (011) 404 86 00
info@datalab.rs

X