Datalab sakuplja glasove za ‘Državnog prvaka po izboru publike’ u sklopu najvećeg evropskog takmičenja

јан 18, 2017 | Novosti |

Datalab sakuplja glasove za ‘Državnog prvaka po izboru publike’ u sklopu najvećeg evropskog takmičenja među kompanijama

Datalabu su potrebni glasovi, da postane slovenački ‘Državni prvak po izboru publike‘ na godišnjem tekmičenju European Business Awards, najvećem evropskom tekmičenju među kompanijama. Na sajtu www.businessawardseurope.com objavljen je video snimak gde je predstavljeno jedinstveno rešenje PANTHEON Farming i njegov uspeh u kategoriji inovacije u nadi da će i šira javnost glasati posle 9. januara.

PANTHEON Farming je programsko rešenje za upravljanje farme, i na raspolaganju je u cloudu i lokalno, i deo je poslovno informacione zajednice PANTHEON, koji je specijalno zasnovan za informacione i operativne potrebe poljoprivrednicima. S ovim će ciljna grupa (farmeri, njihove računovođe i konsultanti) dobiti nove usluge (IT podrška za sve farmerske procese). Jedinstvena programska rešenja će farmerima olakšati radne procese na velikim i malim farmama: od skupljanja podataka do računovodstva.

Glavna prednost programa PANTHEON Farming je konsolidacija svih promena na farmi u jednom sistemu, što znači da farmeri ne moraju više da rukuju s preciznošću, jer glavne odgovornosti preuzimaju mašine. Položaj rešenja PANTHEON Farming na tržištu pametnih rešenja je jedinstven, što jasno pokazuje sliku dešavanja na farmi, sveobuhvatan zakup zauzima sve resurse, korisniku nudi podršku prilikom donošenja odluka i upozorava ih na posebne događaje, a dostupan je u više jezičkih verzija.

Više od 350 državnih prvaka iz 34 država će se takmičiti za glasove. Glasanje traje sedam nedelja, zaključno sa 6.3.2017, kad će biti objavljen ‘Državni prvak po izboru publike’.

Izabrani će ući u drugi krug glasanja i biće izabran ‘Evropski prvak po izboru publike’. Glasanje za drugi krug traje između 06.03. i 27.04.2017, i pobednik će biti proglašen na događaju EBA 2017 u aprilu mesecu.

„Prošle godine je više od 227.000 ljudi glasalo iz celog sveta.“ Glasanje je za ovo takmičenje od izuzetnog značaja, jer ovim preduzeća nude još jednu priliku da pokažu svoja dostignuća. Zato molimo da pogledate naš sajt i da glasate,“ rekao je Adrian Tripp, izvršni direktor European Business Awards.

EBA je osnovana da podrži razvoj jače i uspešnije poslovne grupe po celoj Evropi. Prošle godine u takmičenju je učestvovalo više od 33.000 preduzeća iz 34 država.

 

Više informacija o državnim prvacima i takmičenju na www.businessawardseurope.comwww.rsm.global.

 

Za više informacija o rešenjima PANTHEON Farming pogledajte na: www.datalab.ch/sr.

Možete videti i intervju izvršnog direktora Datalaba Agro, Andreja Meretlja.

Za više informacija, obratite se na fa@datalab.ch

untitleddatalabDatalab tim

Simboličnim potpisom želimo da obuhvatimo sve pojedince, zaposlene, saradnike, partnere i korisnike sa kojima svakodnevno učimo, stičemo i razmenjujemo iskustvo, znanje, probleme i rešenja. Bez svih zajedno ovoga ne bi bilo. Čitajte nas redovno i javite koje vas teme i informacije zanimaju! Jer danas više nego ikad važi: kad imaš informaciju, imaš moć. Ekipa Datalaba svoje znanje deli s vama! Podelite dalje…

X