PANTHEON RAČUNOVODSTVO

Stabilnost, pouzdanost i zakonska usklađenost su glavne karakteristike računovodstvenog programa PANTHEON. Utrošili biste manje vremena za unos podataka. Sve zakonske promene i standardi se u programu automatski osvežavaju putem interneta, zbog čega će vaš servis uvek poslovati u skladu sa propisima. Računovodstveni program PANTHEON omogućava razvoj poslovnog savetovanja, finansijske analize i usluge...

Stabilnost i sigurnost na prvom mestu

Nemojte više brinuti da li će vaš računovodstveni program raditi pravilno i da li će vaše knjiženje i nakon tri dana ostati u bazi podataka.

Brzo knjiženje bez duplih unosa

Knjižite automatski primljene i izdate račune, obračun PDV-a, plate, putne naloge i druga lična primanja, proizvodnju i upotrebu materijalnih sredstava. Zadržite greške prilikom unosa podataka na najniži moguć nivo.

Zakonska usklađenost

Nadogradnja programa se vrši prilikom svih značajnih promena u zakonodavstvu, koji se putem interneta automatski prenose do svih korisnika – brzo i jednostavno. Tako računovodstveni servis uvek radi u skladu sa trenutnim zakonskim propisima.

Više o osvežavanju zakonodavstva


e-Poslovanje

PANTHEON omogućava elektronsko slanje svih relevantnih obrazaca nadležnim državnim institucijama, skenirani dokumenti mogu brzo da se razmene sa klijentima računovodstvenog servisa.

Poslovna analitika

S poslovnom analitikom računovođa svojim strankama može da ponudi poslovni savet. Tako presta okvir "klasičnog" računovođe i postaje spoljni saradnik u preduzeću svog klijenta.

Više o poslovnoj analitici

Izrada poslovnih izveštaja

Računovođa ima mogućnost ekspresnog izdavanja poslovnih izveštaja, koje iz PANTHEON-a izvozi u PDF, MS Excel ili elektronskom poštom. Tako je klijent uvek u toku, šta se dešava sa njegovim finansijama.

Bez ulaganja u infrastrukturu* (hosting)

Program možete koristiti i bez ulaganja u infrastrukturu i održavanje. U slučaju pretplate na PANTHEON Hosting potreban vam je samo računar i internet veza. Hosting takođe omogućava istovremeni pristup računovodstvenog servisa i klijenta do iste baze podataka i elektronsko arhiviranje!

Više o PANTHEON Hostingu