Osvežavanje i održavanje

Osvežavanje

Poslovno-informacioni sistem je "živ organizam", koji mora da se menja i prilagođava. Spoljašnji zahtevi (npr. promene zakonodavstva) zahtevaju nove verzije programske opreme, dok je još više promena i poboljšanja posledica vlastitog razvoja i napretka informacionog sistema, koje ga čine još boljim, funkcionalnijim, stabilnijim i efikasnijim. Istovremeno se menja i tehnologija, koja je osnova informacionog sistema.

Zbog svega navedenog potrebno je nadograđivati programe sa novim verzijama. Na nadogradnju imate pravo, ukoliko imate sklopljen ugovor o nadogradnji odnosno ugovor o osvežavanju. Osvežavanje kod  hostinga nije uključeno u cenu licenci.

Dugoročni sklopljen ugovor o osvežavanju je najbolja mogućnost, jer tako obezbeđujete stalno ažuriran pogram, i za svaki godišnji sklopljen ugovor dobijate 5% popusta do najviše 25% posle pet godina.

Nadogradnje za PANTHEON izlaze na svaka tri meseca. Nadogradnju možete da  uradite sami, a možete i prepustiti i vašoj podršci – ovlašćenim Datalab partnerima.

Pogledajte kakav je postupak osvežavanja / nadogradnje.

Cena za osvežavanje PANTHEON-a  zavisi od broja i tipa licenci, koji korisnik ima i računa se kao određeni procenat vrednosti pridobijenih licenci. Način izračuna cene o osvežavanju zavisi od ugovora!

Održavanje

Pojam održavanje podrazumeva sve delatnosti, koje su potrebne za pravilno delovanje programa. Održavanje obuhvata pomoć za podešavanje, nadogradnju i migraciju, opštu podršku pri upotrebi programa i slično. isto tako nudimo i više paketa podrške i održavanja, s kojim dobijate i dodatne pogodnosti.