PANTHEON konektor licence

Svim korisnicima, koji pored PANTHON™-a koriste još neka dodatna, eksterna (vertikalna) rešenja, želimo obezbediti najbolje usluge i ubuduće. Zato smo uveli konektor licence, koje korisnicima omogućavaju pristup do PANTHEON baze podataka.

Konektor licence su od 1. 4. 2015 postale obavezne za:

  • Online prodavnice, sharepoint plug-ins, integracije portala,
  • add-on aplikacije (WMS …),
  • mobilne aplikacije,
  • robote (BPEL integracije, DMS …),
  • Excel aplikacije (u slučaju, kad se XLS automatski povezuje s PANTHEON bazom podataka).

Konektor licenca nije potrebna, ukoliko je korisnik prijavljen u PANTHEON™ sa korisničkim imenom i lozinkom i komandom iz xls-a uvozi podatke u PANTHEON™ ili ih izvozi u xls, word, pdf …

Nije specifična za određenu aplikaciju. Dakle, stranka može imati određeni broj konektor licenci za sva vertikalna rešenja zajedno. To važi i za istovremene korisnike, što znači da je potrebno  onoliko konektor licenci koliko je istovremenih korisnika u on-line prodavnici.

Primer PANTHEON korisnika sa dve vertikale

Sistem za upravljanje skladištem (WMS)
CRM ima samostalnu bazu, koja se povezuje na PANTHEON bazu podataka. Za povezivanje između baza, dovoljna je 1 (jedna) konektor licenca. U CRM sistemu može biti proizvoljan broj istovremenih korisnika, koji u realnom vremenu menjaju podatke u bazi podataka CRM sistema.

PANTHEON korisniku je na slici potrebno 4 konektor licence

Cena PANTHEON konektor licence

Kupovina licence Hosting
139,80 € + PDV 5,18 €
+ PDV/mesečno

Licence nije moguće zameniti za drugu vrstu PANTHEON licence.
Lokalizacija konektor licence mora biti u skladu sa lokalizacijom vlastite licence.
Za razliku od vlastitih licenci, koje mogu da se zamrznu do 50 % njihove vrednosti, konektor licence nije moguće zamrznuti.

Pozovite nas (011) 404 8604

Za sve informacije za tačan broj potrebnih konektor licenci i ponudu, obratite se svom ovlašćenom partneru ili Datalabu.
prodaja@datalab.rs