Pozivamo vas na 3. PANTHEON konferenciju, 23.03.2017, Radisson Blu Old Mill, Beograd

Pokazaćemo vam kako da na efikasan način kontrolišete i automatizujete poslovanje i preko PANTHEON i povezanih rešenja pređete na nov model poslovanja već danas.

10konf_icon_control

Efikasna kontrola

Predstavićemo više-nivoisku i efikasnu kontrolu u PANTHEON-u, obnovljene autorizacije, kontrolne mehanizme, dokumentaciju u Pantheon-u i drugo.

10konf_icon_automatization

Automatizacija i pregled poslovanja

PANTHEON omogućava automatizaciju postupaka i pregled poslovanja, prilagođeno vašim potrebama –  automatske zadatke »preko noći«, drill trough, brze preglede, kontrolne table, izveštaje i drugo.

10konf_icon_newmodel

Nov model poslovanja

PANTHEON i povezana rešenja donose nove dimenzije za stvaranje poslovnih mogućnosti. Predstavićemo vam mogućnosti kako da ih iskoristite i kako pomoću njih možete povećati vrednost koju ostvarujete.

Važni datumi

do 16.03.2017 ranije prijave s popustom
20.03.2016 poslednji dan za prijavu
23.03.2017 3. PANTHEON konferencija

First minute cene

Celodnevni program
Redovna cena kotizacije: 50 € + pdv

Ranije prijave do 16.03.2017
1 učesnik: 35 € + pdv
2 učesnika: 59,5 € + pdv
3 učesnika: 84 € + pdv

Online prijava

Prijava i informacije

Telefon 011 404 8600

dlacademy@datalab.rs

Online prijava

Parking

Obezbeđen za 50 vozila u garaži hotela

Poziv predavačima i pokroviteljima konferencije

PANTHEON konferencija će se održati u martu mesecu u Beogradu. Iskoristite priliku za svoju prezentaciju i odličnu promociju. Kontaktirajte nas što pre.

Direktni kontakti

Srbija
Ana Kecojević
anak@datalab.rs

Prijava na 3. PANTHEON konferenciju

Molimo vas, da popunite obrazac za prijavu na 3. PANTHEON konferenciju, koja se održava 23.03.2017, u Beogradu. Nakon popunjene aplikacije, dobićete na mejl potvrdu prijave. Ukoliko želite da prijavite više učesnika, prijava se popunjava za svakog individualno.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Uslovi prijave/odjave

Na 3. PANTHEON konferenciju se možete prijaviti sve do zaključka prikupljanja prijava. Poslednji rok za prijavu je 20. mart 2017, poslednji rok za prijave s popustom je 16.3.2017. Posle ovih rokova, prijave su moguće s dodatnim upitom na mejl dlacademy@datalab.rs ili putem telefona 011 404 8600 (kontakt Ana Kecojević).

Ukoliko želite da odjavite svoje učešće, molimo vas da to uradite pismenim putem najkasnije do 20.marta 2017. U slučaju neblagovremene odjave ili nedolaska na događaj, bićemo primorani da zaračunamo 100% vrednosti kotizacije.

Partneri i pokrovitelji konferencije

Strateški partner

Telekom Srbija a.d. Beograd, negujući inovatorski duh, kontinuirano razvija nova tehnološka rešenja u korist korisnika i prirodne sredine i brine o visokom kvalitetu neometane komunikacije kroz bogatu ponudu kanala odnosno uređaja za prenošenje poruka i svojim društveno odgovornim ponašanjem pomaže zajednici da udruženim resursima ublaže slabosti današnjice.

Telekom Srbija je najveći provajder telekomunikacionih usluga na tržištu Srbije i strateški partner Datalaba od 2015.godine.
Kompletan potfolio PANTHEON™ rešenja za upravljanje resursima preduzeća na mts cloud platformi i mts Internet za poslovne korisnike preko najveće optičke mreže u Srbiji stvaraju preduslove za jedinstveno korisničko iskustvo uz garantovan kvalitet usluge (SLA).

Zlatni pokrovitelji
esteh
Srebrni pokrovitelji
spica_color_logo_png uridium novi elastyc    IKR diart-logo